Zac Efron despre filmul Vibrează cu mine: „Am simţit că a fost extras şi prezentat pe ecran un capitol din viaţa mea”

de Cinemagia în 2 Sep 2015
Filmul ajunge în premieră pe marile ecrane din ţară pe 4 septembrie

Obişnuit încă din copilărie cu lumina reflectoarelor, actorul Zac Efron se întoarce la pasiunea pentru muzică, de această dată în postura de DJ căutând ritmul perfect şi propria identitate, în filmulVibrează cu mine” care ajunge în premieră, pe marile ecrane din ţară, pe 4 septembrie.

Prin amabilitatea Freeman Ent., distriuitorul în România al filmului, iată un interviu cu protagonistul.

Întrebare: Ce te-a convins să accepţi rolul din „Vibrează cu mine”?

Zac Efron: Mi-a plăcut foarte mult povestea filmului şi cum este prezentată viaţa acestui tânăr care încearcă să se descopere, să facă faţă greutăţilor vieţii şi să îşi atingă visul în acelaşi timp. Cole nu obţine nimic cu uşurinţă. El trebuie să lupte să-şi transforme în realitate toate aspiraţiile. În plus, cred că muzica e făcută să aducă oamenii împreună, iar filmul este un mesaj pertinent pentru generaţia noastră. Aceasta este muzica noastră şi vine din interiorul nostru. Suntem capabili să o creăm şi poate vom reuşi să schimbăm lumea cu ea într-un fel.

Întrebare: Te-ai regăsit în vreun fel în ceea ce se întâmplă cu personajul pe care îl interpretezi?

Zac Efron: De când am citit prima dată scenariul, m-am regăsit atât în personajul meu cât şi în celelalte. Prietenii lui Cole mi s-au părut extrem de familiari. Am simţit că a fost extras şi prezentat pe marele ecran un capitol din viaţa mea personală, trăit alături de gaşca mea de prieteni. M-au fascinat personajele şi încrederea regizorului Max Joseph în acest proiect. Aşa cum Cole încearcă să mixeze melodia perfectă, la fel şi Max adoră să potrivească piesele ca într-un puzzle. Nu m-am distrat niciodată cu un regizor atât de mult cât am făcut-o cu el.

Întrebare: Care este povestea lui Cole?

Zac Efron: Cole e un tip foarte mişto! Face parte dintr-un grup de patru prieteni extrem de apropiaţi care au trecut împreună prin multe greutăţi. Încet, dar sigur începe să evolueze ca DJ, să ia în serios pasiunea pentru muzică şi, cu ajutorul unui DJ experimentat, să descopere lucruri noi care să îl ajute să creeze propria melodie. Simte că prietenii lui au rămas legaţi de trecut şi de problemele care ajung să îi distrug, iar el trebuie să aleagă dacă le rămâne alături sau continuă singur cu pasiunea pentru muzică.

Întrebare: Care este mai exact relaţia dintre Cole şi Sophie, interpretată de Emily Ratajkowski? 

Zac Efron: Emily este foarte drăguţă şi îi conferă lui Sophie multă siguranţă de sine. Tocmai asta îi place şi lui Cole la ea: este hotărâtă, puternică şi iubeşte libertatea. E cu adevărat fermecat de ea şi nu ştie ce să facă atunci când află că este iubita mentorului său.

Întrebare: De ce crezi că îi place lui Cole atât de mult muzica?

Zac Efron: Începe să realizeze că nu e el însuşi atunci când e în preajma vechilor prieteni. Are sprijinul lor necondiţionat, dar nu mai pare suficient pentru că el vrea să îşi urmeze chemarea. Doar atunci când este în spatele butoanelor simte libertatea şi puritatea după care tânjeşte, deoarece doar atunci poate fi una cu tot ce îl înconjoară. Muzica este o forţă unificatoare, iar DJ-ul este cel care conduce ritmul. De asta îi place lui Cole muzica!

 

Exploreaza subiecte similare:

We Are Your Friends

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 septembrie 2015 22:00
E mare lucru sa fii distribuit in roluri care sunt o provocare si o placere in acelasi timp.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells