Un nou film Jurassic World este în pregătire, cu regizorul lui John Wick şi scenaristul lui Mission: Impossible, ataşaţi

de Gloria Sauciuc în 6 Feb 2024
De la lansarea în iunie 1993 a primului Jurassic Park, al lui Steven Spielberg, franciza de șase filme a obținut peste 6 miliarde de dolari

Regizorul thriller-ului John Wick, David Leitch, este în discuții pentru a regiza un nou film Jurassic World pentru Universal. Proiectul, deocamdată fără titlu, este programat să fie lansat pe 2 iulie 2025, scrie Deadline.

David Koepp, scenaristul original al filmelor Jurassic Park și The Lost World: Jurassic Park, va scrie scenariul filmului, care va fi produs, printre alţii, de Steven Spielberg, prin Amblin Entertainment. Printre celelalte scenarii ale lui Koepp în cei peste 30 de ani de carieră de scenarist se numără Mission: Impossible, Spider-Man, Death Becomes Her, Panic Room și War of the Worlds.

Acest film va marca începutul unei noi povești în seria care s-a întins pe parcursul a trei decenii, scrie Variety. Încă nu este clar dacă se vor întoarce starurile anterioare, inclusiv Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern sau Jeff Goldblum.

De la lansarea în iunie 1993 a filmului original Jurassic Park al lui Spielberg, franciza de șase filme a obținut peste 6 miliarde de dolari în întreaga lume. Cel mai recent film, Jurassic World Dominion, din 2022, a depășit 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Printre creditele de regizor ale lui David Leitch se numără Bullet Train, Atomic Blonde, spinoff -ul seriei Fast & Furious, Hobbes & Shaw, Deadpool 2 și comedia de acțiune The Fall Guy din acest an, în regia lui Emily Blunt și Ryan Gosling, care va fi lansat pe marile noastre ecrane pe 10 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World, David Koepp, The Lost World: Jurassic Park, Steven Spielberg, The Fall Guy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 6 februarie 2024 17:35
daca citeai toata stirea,scria clar ca nici unul din actorii principali ai ambelor serii nu se vor intoarce
"Pratt and Howard do not expect to reprise their roles again, and Neill said Dominion would be the last film for Dern, Goldblum and himself."

cavallioty pe 6 februarie 2024 17:37
"în regia lui Emily Blunt " deci care este regizorul pana la urma?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells