Un nou film Jurassic World este în pregătire, cu regizorul lui John Wick şi scenaristul lui Mission: Impossible, ataşaţi

de Gloria Sauciuc în 6 Feb 2024
De la lansarea în iunie 1993 a primului Jurassic Park, al lui Steven Spielberg, franciza de șase filme a obținut peste 6 miliarde de dolari

Regizorul thriller-ului John Wick, David Leitch, este în discuții pentru a regiza un nou film Jurassic World pentru Universal. Proiectul, deocamdată fără titlu, este programat să fie lansat pe 2 iulie 2025, scrie Deadline.

David Koepp, scenaristul original al filmelor Jurassic Park și The Lost World: Jurassic Park, va scrie scenariul filmului, care va fi produs, printre alţii, de Steven Spielberg, prin Amblin Entertainment. Printre celelalte scenarii ale lui Koepp în cei peste 30 de ani de carieră de scenarist se numără Mission: Impossible, Spider-Man, Death Becomes Her, Panic Room și War of the Worlds.

Acest film va marca începutul unei noi povești în seria care s-a întins pe parcursul a trei decenii, scrie Variety. Încă nu este clar dacă se vor întoarce starurile anterioare, inclusiv Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern sau Jeff Goldblum.

De la lansarea în iunie 1993 a filmului original Jurassic Park al lui Spielberg, franciza de șase filme a obținut peste 6 miliarde de dolari în întreaga lume. Cel mai recent film, Jurassic World Dominion, din 2022, a depășit 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Printre creditele de regizor ale lui David Leitch se numără Bullet Train, Atomic Blonde, spinoff -ul seriei Fast & Furious, Hobbes & Shaw, Deadpool 2 și comedia de acțiune The Fall Guy din acest an, în regia lui Emily Blunt și Ryan Gosling, care va fi lansat pe marile noastre ecrane pe 10 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World, David Koepp, The Lost World: Jurassic Park, Steven Spielberg, The Fall Guy

Alte știri din cinema

ROG Zephyrus G16 (GU605): laptopul de gaming al anului

ROG Zephyrus G16 (GU605) este un laptop de gaming premium care redefinește tot ce știai despre acest segment

Cum s-a antrenat - timp de două luni - câinele din Anatomia unei prăbușiri, pentru a o face pe-a mortul

Anatomia unei prăbușiri mai poate fi văzut în unele cinematografe din țara noastră

Vertijul și variațiile sale în cinema, tema celei de-a 28-a ediții a Festivalului Filmului Francez

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez ce se va desfășura în perioada 21-31 martie la București și în alte 12 orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș

De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 6 februarie 2024 17:35
daca citeai toata stirea,scria clar ca nici unul din actorii principali ai ambelor serii nu se vor intoarce
"Pratt and Howard do not expect to reprise their roles again, and Neill said Dominion would be the last film for Dern, Goldblum and himself."

cavallioty pe 6 februarie 2024 17:37
"în regia lui Emily Blunt " deci care este regizorul pana la urma?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells