℗ Trei motive să mergi la cinema VIP de Paşte

de Cinemagia în 15 Apr 2017
Pe 17 aprilie, în a doua zi de Paşte, te aşteptăm la Cinema City din ParkLake Bucureşti, cu Cinema All Inclusive şi ceva în plus

De Paşte, ţi-am făcut program la Cinema City VIP. Fie că îţi place să urmăreşti cele mai noi blockbustere, adori comediile savuroase sau filmele cu cele mai înnebunitoare efecte speciale sau mergi la cinema pentru că, pur şi simplu, acolo găseşti cel mai delicios popcorn, la Cinema City VIP te aşteptăm şi cu trei filme noi-nouţe: „Furios şi Iute 8” – în avanpremieră exclusivă şi premierele „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” şi „Jaf cu stil.”


Iată trei motive pentru care să alegi Cinema City VIP de Paşte:

1. Trăieşte o zi de neuitat ca un VIP. Pe 17 aprilie, în a doua zi de Paşte, te aşteptăm la Cinema City din ParkLake Bucureşti, cu Cinema All Inclusive şi ceva în plus. Se spune că sărbătorile se petrec în familie, alături de cei dragi. Şi noi credem la fel şi, de aceea, la cinema VIP ţi-am pregătit o serie de evenimente dedicate. După VIP in love de Valentine’s Day şi Seara fetelor de 8 martie, în aprilie avem un program festiv de Paşte. Vino cu persoana iubită, cu familia, cu copiii sau cu cele mai bune prietene şi vă bucuraţi împreună de o cină delicioasă în meniu nelimitat, o gamă largă de băuturi, plus preparate din bucătăria internaţională, pregătite în faţa voastră, şi un super film la alegere, totul în costul unui bilet la cinema.

2. Ai parte de avanpremiera absolută la cinema a filmului „Furios şi iute 8”. Începând de luni, 17 aprilie, una dintre cele mai longevive şi mai iubite francize americane revine pe marile ecrane cu o producţie mai impresionantă ca oricând.

Dacă preferi vizionarea super relaxată a unui film, fie el şi unul de acţiune, te aşteptăm să încerci noul concept VIP de Cinema All Inclusive, în multiplexul din ParkLake Bucureşti, unde vei avea parte de o experienţă cinematografică gourmet. Începi cu preparate culinare realizate pe loc de un chef, special pentru tine, disponibile nelimitat ca bufet suedez, pe care le poţi combina creându-ţi propriul meniu personalizat, la care adaugi alături tipul de băutură preferat. Apoi te destinzi în sala de cinema şi te aşezi confortabil pe unul dintre fotoliile high-tech computerizate, ajustabile după bunul tău plac. Bonus: îţi poţi face oricâte refill-uri de nachos şi popcorn delicios. Şi toate acestea sunt incluse în preţul unui singur bilet.

 

3. Filme pentru toate gusturile. Nimic nu se compară cu experienţa pe care o împărtăşeşti cu celelalte persoane din sala de cinema, o sală plină de oameni care râd sau plâng la aceleaşi scene ale unei poveşti pe care o trăiesc împreună. Nu vrei la „Furios şi iute 8”? Nu-i nimic, poţi merge la una dintre cele două premiere de la VIP de săptămâna aceasta: filmul de animaţie „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” sau comedia savuroasă „Jaf cu stil”.

Mai multe detalii găseşti pe www.cinemacity.ro. Hai la Cinema City să faci din acest Paşte o amintire de neuitat.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Boss Baby, Going in Style, Fast & Furious 8

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells