Trailerul filmului despre BlackBerry este aici!

de Gloria Sauciuc în 18 Mar 2023
Fără BlackBerry, iPhone-ul probabil nu ar fi fost inventat vreodată

Atunci când am aflat că există în producție un film despre BlackBerry, nu credeam că va fi vorba despre o comedie. Totuși, judecând după trailerul apărut recent, este vorba de o poveste mult mai facilă decât alte filme recente despre lumea tehnologiei, așa cum au fost The Social Network și Steve Jobs, scrie engadget.com.

În film joacă Jay Baruchel (How to Train Your Dragon, Goon) și actorul din  It's Always Sunny in Philadelphia, Glenn Howerton, în rolurile lui Mike Lazaridis și, respectiv, Jim Balsillie, foștii CEO ai firmei canadienei Research in Motion. Nu sunt nume tocmai cunoscute, și - totuși - ambii au jucat un rol important în istoria telecomunicațiilor. Să nu uităm că fără BlackBerry, iPhone-ul probabil nu ar fi fost inventat vreodată, mai scrie engadget.com.

Judecând după trailer, filmul vorbește despre originile BlackBerry-ului ca o idee nebunească a doi studenți, una care ajunge la un final lipsit de glorie atunci când pierde competiția în fața iPhone-ului și a smartphone-urilor pe sistem Android. Este clasica poveste a inovatorilor: dacă ei au descoperit rețelele celulare, tot ei au eșuat să vadă potențialul smartphone-ului cu touchscreen, care renunța la tastatura convențională.

Filmul este inspirat din cartea din 2015 - Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry, scrisă de reporterii Globe and Mail, Jacquie McNish și Sean Silcoff.

Exploreaza subiecte similare:

Jay Baruchel, BlackBerry, How to Train Your Dragon, Glenn Howerton

Alte știri din cinema

Iată costumul lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn!

Costumul lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn apare în pozele de pe platoul de filmare de la Joker: Folie à deux

O dimineață minunată, o poveste despre speranță, cu Léa Seydoux, din 31 martie în cinematografe

Un mozaic al pieselor și momentelor mici care alcătuiesc o viață

Serialul Queen Charlotte: A Bridgerton Story - trailer final și noi imagini

Queen Charlotte: A Bridgerton Story, disponibil din 4 mai, doar pe Netflix

Bosch: crimele din orașul străinilor

Inspirat din romanele celebrului scriitor Michael Connelly, serialul Bosch poate fi urmărit din 27 martie, pe AXN. Iată cinci motive pentru care îl recomandăm:

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells