Trailerul filmului despre BlackBerry este aici!

de Gloria Sauciuc în 18 Mar 2023
Fără BlackBerry, iPhone-ul probabil nu ar fi fost inventat vreodată

Atunci când am aflat că există în producție un film despre BlackBerry, nu credeam că va fi vorba despre o comedie. Totuși, judecând după trailerul apărut recent, este vorba de o poveste mult mai facilă decât alte filme recente despre lumea tehnologiei, așa cum au fost The Social Network și Steve Jobs, scrie engadget.com.

În film joacă Jay Baruchel (How to Train Your Dragon, Goon) și actorul din  It's Always Sunny in Philadelphia, Glenn Howerton, în rolurile lui Mike Lazaridis și, respectiv, Jim Balsillie, foștii CEO ai firmei canadienei Research in Motion. Nu sunt nume tocmai cunoscute, și - totuși - ambii au jucat un rol important în istoria telecomunicațiilor. Să nu uităm că fără BlackBerry, iPhone-ul probabil nu ar fi fost inventat vreodată, mai scrie engadget.com.

Judecând după trailer, filmul vorbește despre originile BlackBerry-ului ca o idee nebunească a doi studenți, una care ajunge la un final lipsit de glorie atunci când pierde competiția în fața iPhone-ului și a smartphone-urilor pe sistem Android. Este clasica poveste a inovatorilor: dacă ei au descoperit rețelele celulare, tot ei au eșuat să vadă potențialul smartphone-ului cu touchscreen, care renunța la tastatura convențională.

Filmul este inspirat din cartea din 2015 - Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry, scrisă de reporterii Globe and Mail, Jacquie McNish și Sean Silcoff.

Exploreaza subiecte similare:

Jay Baruchel, BlackBerry, How to Train Your Dragon, Glenn Howerton

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells