Trailer Terminator: Dark Fate plin de acțiune și secvențe memorabile

de Gloria Sauciuc în 30 Aug 2019
Terminator: Dark Fate, cu James Cameron printre producători, se lansează în cinematografele noastre pe 1 noiembrie

 20th Century Fox a dat publicității două noi postere Terminator: Dark Fate și un trailer plin de acțiune pentru cel de-al șaselea film din iconica franciză SF. Noi momente cruciale din înfruntarea între oameni și roboți, în care vedem de ce este capabil noul Terminator (Gabriel Luna), plus o clarificare în legătură cu natura personajului Grace, jucat de Mackenzie Davis. După declarația lui Grace din trailer, se pare că este umană, cu „îmbunătățiri”, deci un cyborg - om cu elemente bionice.

Acţiunea filmului are loc în Mexico City, timpul prezent, protagonista fiind o femeie pe nume Dani Ramos (Natalia Reyes), pe urmele căreia se află un nou Terminator (Gabriel Luna), venit din viitor. Primul Terminator (Arnold Schwarzenegger) şi Linda Hamilton sunt la rândul lor implicaţi, gata să o protejeze pe fată. Cu trei apărători de talia lui T-800, Sarah Connor și letala Grace, fata pare că se va sustrage „destinului întunecat”. Tim Miller (Deadpool) semnează regia, James Cameron este producătorul.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Dark Fate, Gabriel Luna, Natalia Reyes, James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 30 august 2019 21:57
Secvente memorabile?!!? Ce naiba ma...sa fim seriosi! Alta franciza transformata in "The Force is Female" din cauza #MeToo si LGBTxyqzqwVwwD... Terminator 6 o sa fie la fel ca Ghostbuster 2016 si alte francize care au mers pe tema asta de a schimba nucleul pe care a fost construita doar pentru a satisface o anumita parte demografica care nu reprezinta nici macar 1% din populatie sau de a fi ridicati in slavi de criticii de film pentru ca sunt corect politici in distribuirea rolurilor..critici de film care nu ii mai intereseaza filmul, povestea sau cum a fost realizat, ci mai degraba ce rasa e ala din rolul principal (orice rasa numai alb sa nu fie) si ce sexualitate are ...sa nu mai zic faptul ca aceasta parte a fanilor, nu sunt ca fanii multor franchize care merg sa vada filmul de 3 4 5 ori sau ca alti fani, Star Wars de exemplu care ani de zile au cumparat marfa si jucarii cu sume enorm de mari fara a vedea un film timp de 15+ ani.. Plus ca acestor oameni nu le place sa fie contrazisi, iar daca un film facut pe placul lor nu iti place, esti numit Bigot, Rasist sau alte nume frumoase, cum s-a intamplat cu Star Wars The Last Jedi, Captain Marvel, Ghostbuster 2016, Ocean's Eight, serialul Doctor Who sezonul 11 ca de altfel si Star Trek Discovery sau cam ce a facut compania Gillette de a pierdut 8 miliarde de dolari dupa doar o reclama. De unde si vorba care a aparut de vreo 2 ani... "Go Woke Go Broke"
CristiB26 pe 1 septembrie 2019 22:15
In sfarsit vad un comentariu realist(rob1cul),din partea unui om normal;dar ce este normalitatea in ziua de astazi?!Asta se prezinta in toate filmele de cativa ani incoace:homosexualitate,lesbianism,rasism gen toti oameni albi sun rai,orice alta etnie ii ok...de aia nu mai ai nici un film cu un scenariu cat de cat ok care sa-l poti viziona!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells