Trailer Kinds of Kindness: Emma Stone și Yorgos Lanthimos revin cu o nouă poveste nebunească

de Gloria Sauciuc în 30 Mar 2024
Fabula în trei părți se lansează pe marile noastre ecrane pe 21 iunie

Emma Stone și Yorgos Lanthimos colaborează din nou, după ce au câștigat Oscarul pentru Poor Things, cu o nouă poveste nebunească, scrie Variety. Iar Searchlight a lansat trailerul pentru acest nou film al lui Lanthimos, Kinds of Kindness, a cărui premieră este programată pentru 21 iunie.

Yorgos Lanthimos, regizorul nominalizat la Oscar, și Emma Stone, câștigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriță, au gata de lansare următorul lor film

Potrivit sinopsisului oficial, Kinds of Kindness este o „fabulă în trei părți, urmărind un bărbat care încearcă să preia controlul asupra propriei vieți; un polițist care este alarmat de faptul că soția sa, dispărută pe mare, s-a întors și pare o persoană diferită; și o femeie hotărâtă să găsească o persoană anume, cu o abilitate specială, care este destinată să devină un lider spiritual prodigios”.

Restul distribuției îi include pe Willem Dafoe și Margaret Qualley, care au jucat în Poor Things, pe lângă Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie și Hunter Schafer. Alwyn a lucrat anterior cu Stone și Lanthimos la filmul de epocă The Favourite din 2018.

Lanthimos a co-scris scenariul pentru Kinds of Kindness alături de Efthimis Filippou, cu care a colaborat anterior la filmele The Lobster, Killing of a Sacred Deer și Dogtooth.

Kinds of Kindness vine imediat după Poor Things, care a câștigat patru premii Oscar. Stone a jucat rolul Bella Baxter, o femeie din epoca victoriană care s-a sinucis și care este readusă la viață punându-i-se creierul copilului ei nenăscut. Filmul fantasy de epocă, ce traversează mai multe țări și explorează teme legate de autonomia feminină, a câștigat premiile Oscar pentru cea mai bună scenografie, design de costume, păr și machiaj și cea mai bună actriță. A fost nominalizat la un total de 11 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film.Exploreaza subiecte similare:

Emma Stone, Yorgos Lanthimos, Poor Things, Kinds of Kindness

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells