Top 12 filme cu zombi

de Gloria Sauciuc în 24 Iun 2013
Cu World War Z pe marile ecrane, iată un clasament al celor mai celebre filme cu zombi

World War Z, cu Brad Pitt în rolul principal, rulează în premieră săptămâna aceasta pe marile noastre ecrane, fiind considerat cel mai scump film cu zombie făcut vreodată.

Cinemagia a trecut în revistă mai multe topuri ale celor mai bune filme cu morţii vii, făcute de bloggeri fani ai genului, ca dayofthezombie.blogspot, ori de publicaţii care s-au încumetat la astfel de clasamente, precum The Washington Times. Iată, aşadar, în paginile de mai sus, ce titluri se regăsesc în majoitatea clasamentelor.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

World War Z, Planet Terror, Zombi 2, Children Shouldn't Play with Dead Things, Braindead, 28 Weeks Later, The Return of the Living Dead, Dellamorte Dellamore, White Zombie, Shaun of the Dead, Dawn of the Dead, 28 Days Later..., Night of the Living Dead, George A. Romero, Danny Boyle, Cillian Murphy, Simon Pegg, Nick Frost, Bela Lugosi, Rupert Everett, Tom Stoppard, Peter Jackson

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dido pe 23 iunie 2013 18:27
Era de asteptat sa apara si un asemenea top,acum cand suntem bombardati de filme cu zombie...Personal nu ma omor dupa gen dar sunt si exceptii,de exemplu mi-au placut la ,,nebunie" Fido (2006) si Warm Bodies (2013),dar parca sunt un pic altfel,nu?Sunt curioasa cum v-a fi filmul lui Brad Pitt...
MikkaelWolfganger pe 23 iunie 2013 18:45
Chiar ca Fido a fost altceva.Warm Bodies...caldut.
Theodor2011 pe 23 iunie 2013 18:38
Dawn Of The Dead
VIBERS pe 23 iunie 2013 20:56
Dar Resident evil unde este?Cum sa faci un top despre filme cu zombie si sa nu bagi si Resident evil chiar daca ultimele 2 filme din aceasta franciza au fost absolut catastrofale.
alexandru_stefan pe 13 decembrie 2013 16:48
ai mare dreptate ! Dupa parerea mea, cel mai bun film cu zombie e Resident Evil, in ciuda "criticilor" care nu au inteles filmul .
unkn0wn pe 23 iunie 2013 23:53
Zombieland
VIBERS pe 24 iunie 2013 17:01
Da chiar zombieland.
xerses pe 25 iunie 2013 20:17
Cred ca voi urmari si eu cateva dintre ele.
alex_il_fenomeno pe 17 iulie 2013 12:29
Mai am cateva de urmarit, dar as mai aminti Fido, Zombieland sau Warm Bodies.
SQueeZer pe 11 ianuarie 2014 19:31
World War Z ar trebui să facă parte din listă...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells