Tom Hanks se simte „mai bine” la două săptămâni de la primele simptome provocate de coronavirus

de Gloria Sauciuc în 24 Mar 2020
Pe 12 martie Tom Hanks anunța că el și soția au avut rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus

Tom Hanks și soția „se simt mai bine” la două săptămâni după contractarea coronaviruslui Actorul Tom Hanks a scris duminică seara, pe pagina sa de Twiteer, că el și soția sa, Rita Wilson, se simt mai bine după ce au fost diagnosticați cu coronavirus.

„Au trecut două săptămâni de la primele simptome și ne simțim mai bine”, a scris actorul. El i-a încurajat pe cititori să practice distanțarea socială (recomandarea oficialilor este de a păstra o distanță de 2 metri față de o altă persoană), notează publicația The Hollywood Reporter.

„Autoizolarea înseamnă să nu dai nimănui [virusul] și să nu îl primești de la nimeni. Chestii de bun-simț, nu? Va dura ceva, dar dacă putem avea grijă unii de alții, dacă putem ajuta și dacă putem să aducem un pic de alinare... totul va trece. Putem rezolva asta”.

Pe 12 martie Tom Hanks anunța că el și soția au avut rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Cei doi s-au autoizolat în casa lor închiriată din Australia, după ce au fost externați din spital lunea trecută. Hanks era în Australia pentru filmările producției biografice a lui Baz Luhrmann Elvis Presley, pentru studiourile Warner Bros. Hanks ar fi jucat rolul managerului lui Elvis, Colonelul Tom Parker. Producția a fost sistată după diagnosticul primit de Hanks. Cei doi soți se crede că ar fi contractat virusul în SUA.

Pe 12 iunie este programat pentru lansarea în România cel mai recent film cu Tom Hanks, USS Greyhound: Bătălie în Atlantic (foto).

Exploreaza subiecte similare:

Greyhound, Tom Hanks

Alte știri din cinema

The Rock explică de ce Disney a amânat Jungle Cruise pentru un an întreg

Jungle Cruise este inspirat din parcurile de distracții Disney, în care o bărcuță transportă mai mulți exploratori printr-o junglă plină de animale și reptile primejdioase

Domhnall Gleeson (miniseria Run), despre a lăsa totul pentru prima iubire: „Nu aș avea curajul să fac asta”

Dincolo de tensiunea erotică între protagoniștii din Run, miniseria mai are un as în mânecă - trecutul celor doi vine din urmă, o tensiune planează permanent asupra personajelor

160 de cineaști români cer revizuirea măsurilor luate de CNC pe timp de criză și soluții de salvare a industriei

Amânarea termenelor pentru încheierea contractelor de creditare și lipsa unor măsuri pentru a contracara efectele devastatoare ale carantinei provocată de coronavirus, invocate de cineaști

Reîntoarcerea la Outlander. De ce îl recomandăm în izolare

Şase motive pentru care serialul Starz ţi-ar putea distrage atenţia în vremea pandemiei

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells