Tom Hanks se simte „mai bine” la două săptămâni de la primele simptome provocate de coronavirus

de Gloria Sauciuc în 24 Mar 2020
Pe 12 martie Tom Hanks anunța că el și soția au avut rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus

Tom Hanks și soția „se simt mai bine” la două săptămâni după contractarea coronaviruslui Actorul Tom Hanks a scris duminică seara, pe pagina sa de Twiteer, că el și soția sa, Rita Wilson, se simt mai bine după ce au fost diagnosticați cu coronavirus.

„Au trecut două săptămâni de la primele simptome și ne simțim mai bine”, a scris actorul. El i-a încurajat pe cititori să practice distanțarea socială (recomandarea oficialilor este de a păstra o distanță de 2 metri față de o altă persoană), notează publicația The Hollywood Reporter.

„Autoizolarea înseamnă să nu dai nimănui [virusul] și să nu îl primești de la nimeni. Chestii de bun-simț, nu? Va dura ceva, dar dacă putem avea grijă unii de alții, dacă putem ajuta și dacă putem să aducem un pic de alinare... totul va trece. Putem rezolva asta”.

Pe 12 martie Tom Hanks anunța că el și soția au avut rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Cei doi s-au autoizolat în casa lor închiriată din Australia, după ce au fost externați din spital lunea trecută. Hanks era în Australia pentru filmările producției biografice a lui Baz Luhrmann Elvis Presley, pentru studiourile Warner Bros. Hanks ar fi jucat rolul managerului lui Elvis, Colonelul Tom Parker. Producția a fost sistată după diagnosticul primit de Hanks. Cei doi soți se crede că ar fi contractat virusul în SUA.

Pe 12 iunie este programat pentru lansarea în România cel mai recent film cu Tom Hanks, USS Greyhound: Bătălie în Atlantic (foto).

Exploreaza subiecte similare:

Greyhound, Tom Hanks

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells