The Saint va fi relansat de Paramount Pictures

de Cristina Grigore în 20 Iun 2016
Personajul celebrului serial TV va extinde lista spionilor cu şarm şi abilităţi extraordinare din filme

Paramount va relansa aventurile lui Simon Templar, protagonistul celebrului serial The Saint, anunţă Deadline.com. Studioul a achiziţionat drepturile de producţie ale seriei de romane imaginate de Leslie Charteris şi are în plan lansarea unei noi francize cinematografice.

Romanele au beneficiat de mai multe ecranizări, însă cea mai de succes rămane serialul ce l-a avut în rol central pe Roger Moore (care a interpretat apoi şi pe agentul 007). O încercare recentă de a-l readuce în scenă pe Simon Templar a aparţinut regizorului peliculei Con Air, Simon West, cu Adam Rayner şi Eliza Dushku în distribuţie. Pilotul nu a fost însă aprobat pentru difuzare.

Un film The Saint a fost lansat în 1997 cu Val Kilmer în rol titular. Pelicula, în regia lui Phillip Noyce (Salt, The Bone Collector), nu a fost prea bine primită de critică şi public.

Exploreaza subiecte similare:

The Saint, Roger Moore, Val Kilmer

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 octombrie 2018 10:51
Ne aducem aminte cu placerile in care savuram acest acel de mare succes serial, la vremea aceea, "The Saint", "Sfantul" mai pe romaneste, in care admirabilul actor Roger Moore, interpreta remarcabil rolul principal.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells