Shannen Doherty anunță că boala a revenit: are cancer de sân în stadiul 4

de Gloria Sauciuc în 5 Feb 2020
Actrița a păstrat discreția asupra bolii în timp ce filma noua serie 90210

Shannen Doherty a dezvăluit că i s-a pus din nou diagnosticul de cancer la sân și că acesta a atins stadiul 4, în cadrul unui interviu cu Good Morning America de marți.

„Nu cred că m-am împăcat cu ideea”, susție Doherty. „Este o pilulă amară din multe puncte de vedere... Desigur, zilele astea mi-am spus de ce eu? Și apoi, m-am gândit, de ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva merită asta? Nimeni...”

Actrița, care a jucat în Charmed și în Beverly Hills 90210, a fost destul de sinceră despre lupta ei cu cancerul de când a relatat public primul ei diagnostic, în 2015. Totuși, ea a păstrat discreția asupra bolii și a evoluției acesteia anul trecut, hotărându-se să vorbească public deoarece era probabil ca lucrul să se afle ținând cont că are un proces cu firma de asigurări pentru despăgubirile pe care urmează să le primească pentru daunele aduse casei în 2018, într-un incendiu.

„Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a relatat ea. „Nu vreau să fiu răstălmăcită. Nu vreau ca boala mea să fie un document juridic. Vreau ca să fie reală și autentică. Și vreau să am controlul asupra a ceea ce știe. Voiam ca oamenii să o afle de la mine, dar nu deocamdată”.

Doherty susține că a aflat despre cancerul ei de sân că a evoluat în stadiul 4 înainte de a filma noua serie din 90210, BH90210, și că numai câtorva colegi le-a împărtășit noutatea pe măsură ce producția a început. Colegul de platou Brian Austin Greene a fost unul dintre cei cărora le-a spus, susținând despre el că „m-a ajutat cu multe”. Totuși, Doherty a fost mânată de dorința de a demonstra că „persoanele cu cancer în stadiul 4 pot încă lucra. Viața, știți, viața noastră nu se termină în clipa când primim diagnosticul. Încă trebuie să trăim”.

Doherty a continuat afirmând că decizia ei de a lua parte în continuarea lui 90210 a fost întărită de moartea lui Luke Perry din martie anul trecut. „Este ciudat ca eu să fiu diagnosticată și, apoi, altcineva aparent sănătos să moară primul”, a spus Doherty. „A fost șocant. Și măcar atât am putut face pentru el, să filmez în continuare”.

Exploreaza subiecte similare:

Shannen Doherty, Charmed, Beverly Hills 90210, BH90210

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells