Serialul Unde dai și unde crapă/Snatch revine cu sezonul 2, în premieră la AXN Black, din 11 februarie

de Cinemagia în 7 Feb 2019
Ce peripeții îi așteaptă pe tinerii din gașca Hill, cum se vor adapta în însorita Spanie și ce noi răsturnări de situație vor apărea odată cu noile personaje, telespectatorii vor putea aflade luni până vineri, de la ora 23:00

Unde dai și unde crapă (Snatch), inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie și lansat în 2000, revine cu sezonul doi, în premieră, pe AXN Black, din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 23.00.

În timp ce se bucură de o binemeritată vacanță, gașca Hill se trezește din nou pe fugă, într-o cursă contra-cronometru pentru a-și proteja averea, dar și viața. Încercând să scape de cel mai mare mafiot local, Charlie Cavendish Scott, alături de prietenii săi, se trezesc lucrând pentru acesta. Tinerii vor avea nevoie de toată îndemânarea și curajul pentru a-și învinge inamicii, și pentru a recuceri orașul.

Acțiunea sezonului doi are loc în Costa del Sol, din sudul Spaniei, paradisul gangsterilor. Reputația Costa del Sol provine din perioada care a urmat după colapsul tratatului de extrădare din 1978 între Spania și Regatul Unit. În absența acestui acord, criminalii britanici ar fi putut fugi în Spania fără teamă de deportare, unde să se bucure de roadele muncii lor ilicite, de un confort extraordinar, fără temeri că i-ar putea descoperi cineva. Până când cele două țări au semnat un nou tratat de extrădare, în 1985, deja se formase o comunitate răspândită de criminali britanici expați în zonă, ceea ce i-a obținut porecla Costa del Crime.

Alex De Rakoff, Aaron Ginsburg (The 100), William Green (Ali G Indahouse) și Rupert Grint sunt producători executivi, De Rakoff (Dead Man Running, The Girl with the Dragoon Tattoo) semnând și scenariul noii producții, care va avea 10 episoade. Kevin Connolly (Entourage), Tom Dey (Failure to Launch) și Luis Prieto (The Oath) sunt regizorii noului sezon.

Rupert Grint (seria Harry Potter) se întoarce pentru o nouă serie de aventuri ale grupului de tineri pungași alături de Luke Pasqualino (Skins, The Borgias), Lucien Laviscount (Scream Queens, Honeytrap), Phoebe Dynevor (The Village, Dickensian), Juliet Aubrey (The Infiltrator, Primeval), Tamer Hassan (House Red) și Dougray Scott (Woman in White, Enigma).

Actorii spanioli Úrsula Corberó (Money Heist), Hovik Keuchkerian (Assassin’s Creed, The Night Manager) și Tristan Ulloa (“Farinia: Snow on the Atlantic”) se alătură distribuției în noul sezon. 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Snatch

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells