Serialul Galaxy Quest se află în pregătire la un canal TV distribuit și în România

de Gloria Sauciuc în 22 Apr 2015
În distribuţie o vom vedea, printre alții, pe Sigourney Weaver

Un serial TV inspirat din SF-ul Galaxy Quest din 1999 este în pregătire la Paramount Television, anunță presa internațională. Filmul marca DreamWorks îi are în centrul poveştii pe subiecții unui program cu tematică SF, trimişi din greşeală pe o navă spaţială unde trebuie să salveze o rasă extraterestră.

Scenaristul Robert Gordon urmează să scrie varianta TV. Regizorul va fi Dean Parisot, producător Mark Johnson în parteneriat cu Melissa Bernstein. În distribuţie apar Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub, Sam Rockwell, Daryl Mitchell şi Enrico Colantoni.

Galaxy Quest este cea mai recentă adaptare pentru micul ecran a unui film de cinema. ABC a venit recent cu filmul pilot pentru Uncle Buck, CBS cu pilotul pentru Rush Hour şi Fox cu Minority Report.

Paramount Television, în mod special, a făcut remake-uri pentru TV la filmele de succes. School of Rock va apărea pe Nickelodeon anul acesta, urmând şi un film pilot Shooter, după filmul cu Mark Wahlberg.

Exploreaza subiecte similare:

Sigourney Weaver, Galaxy Quest, Dean Parisot, Tim Allen, Alan Rickman, Sam Rockwell, Tony Shalhoub, Daryl Mitchell, Enrico Colantoni

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 22 aprilie 2015 12:16
de abia astept Shooter, dupa filmul lui Mark Wahlberg ;)
AeroX pe 23 aprilie 2015 00:36
Super film. Super actori daca se mentin. Sper ca am inteles bine.
Han_Solo pe 23 aprilie 2015 08:58
Distributie excelenta insa nu cred ca serialul va rezista pe unul dintre posturile Basic Network. Daca ar fi fost pe cablu da.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells