Sam Raimi, ”forțat” să facă și Evil Dead 4

de Cristina Grigore în 4 Mar 2013
Reboot-ul seriei va intrat în cinematografele americane în aprilie

În ciuda faptului că reboot-ul lui Evil Dead urmează să intre în cinematografele americane luna viitoare – lansarea în România va avea loc pe 10 mai – Sam Raimi a declarat recent că are de gând să se apuce de scenariul lui Evil Dead 4 vara aceasta, împreună cu Ivan Reitman (Drag Me to Hell, Army of Darkness), relatează BleedingCool.com.

Cineastul își promovează acum ultimul film, Oz The Great and Powerful, însă este dornic să se apuce de un nou film Evil Dead, ce va continua evenimentele primelor trei filme. Însă proiectul nu este încă bătut în cuie.

”Mi-ar plăcea să lucrez la scenariu vara aceasta. Cel puțin acest lucru este sigur”, a spus el. ”Dar motivul pentru care revin la serie este faptul că mă obligă fanii asceștia. Eu mă gândesc la proiect, iar o mulțime de oameni spune ‘Hai Sam, fă-o’ așa că am fost de accord. Dar am senzația că am fost parcă împins de la spatepuțin”, a menționat Raimi.

”Chiar îi spuneam lui Ivan, ‘De ce sunt încă atrași de chestia asta?’. Și el a spus ‘Vor să mai faci un film. Ești un cineast, iar fanii tăi îi cer să faci acest film’. Are sens când o spune Ivan… Nu am avut până acum o așa mare dorință de a mă apuca de asta până acum”, a continuat Raimi.

Exploreaza subiecte similare:

Evil Dead, Sam Raimi, Ivan Reitman, Drag Me to Hell, Army of Darkness, Oz: The Great and Powerful

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 4 martie 2013 09:27
nu inteleg de ce Sam Raimi este fortat sa faca Evil Dead 4. ar trebui facut din proprie initiativa.
bloodthirst pe 4 martie 2013 13:30
Daca recitesti titlul articolului ai sa observi cuvantul ''fortat'' intre ghilimele,daca continui cu textul ai sa ai si mai multe detalii in privinta faptului.
Jurevycius pe 4 martie 2013 14:43
superb, acest evil dead este totusi un remake, evil dead 4 ar fi chiar tare, sa vedem daca va da din nou lovitura cu acest film
MikkaelWolfganger pe 4 martie 2013 16:16
Evil Dead 4,fiind ce?...Horror sangeros si inspaimantator ca primul film sau comedie usurica ca partile a 2-a si a 3-a.
AndreBlack pe 4 martie 2013 17:09
Mai intai vreau sa vad Evil Dead 3 si dupa aceea o sa imi dau cu parerea daca ar merita inca o continuare .
Iulian. pe 4 martie 2013 18:14
Cel putin acelasi regizor este la carma reboot-ului,asa ca va stii ce si cum sa faca...Ar fi fost parca mai buna ideea unei povesti originale si nu un remake(in mare parte),ca doar fanii vor intotdeauna,conteaza daca si tu iti doresti.
silviuflorentin pe 16 iunie 2013 09:39
dc e sal faca original cu mult sanje(g) si cu multi actori 5-6 ca sa fie tare nu cu porcari ok
cosmin_kedii pe 5 martie 2013 19:44
Evil Dead 3 si Evil Dead 4 hmmmmmmmmmmmm
alex_il_fenomeno pe 23 martie 2013 17:48
Ramane sa asteptam si sa speram ca va fi o productie la nivelul primelor filme.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells