Recomandări TV. Filme de vacanţă şi aventuri pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 4 Iun 2018
Iată o serie de titluri dintre cele programate de diferite canale TV

Unii dintre noi sunt deja în vacanță, ceea ce ne inspiră să recomandăm preponderent filme de vară, comedii și aventuri exotice, dintre cele programate pe diferitele posturi TV. Nu ezitați să consultați programul integral, pentru oferta completă.

Comedie. Seven Psychopaths (2012)
Luni, 4 iunie, ora 22:00, FILMCAFE
„Violent, sângeros şi surprinzător de amuzant, filmul lui Martin McDonagh (In Bruges)porneşte de la o premisă trăsnită (un actor şomer fură din greşeală câinele favorit al unui gangster psihopat şi deci gata de orice pentru a-şi recupera odorul) pentru a continua şi mai trăsnit o poveste plină de reacţii demente, umor ireverenţios şi valuri de sânge. Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken şi Woody Harrelson sunt excelenţi în rolurile unor personaje care mai de care mai sărite de pe fix, iar Tom Waits are un cameo simpatic: trece prin cadru cu un iepuraş alb în braţe. Şi da, micul Bonny, căţelul shitzu şterpelit din nebăgare de seamă este atât de simpatic, încât sunt toate şansele să-ţi cauţi şi tu unul după ce vezi filmul”, scria Cinemagia la data lansării comediei.

Dramă. Manchester by the Sea (2016)
Marţi, 5 iunie, ora 11:35, HBO
Lee Chandler (Casey Affleck) este un tip tăcut, singuratic și impulsiv, care este nevoit să se întoarcă acasă, în orășelul Manchester-by-the-Sea, atunci când fratele său mai mare moare. Lee este acum tutorele nepotului său adolescent și trebuie să facă față și întâlnirii cu trecutul său lăsat în urmă.

Fantasy. Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)
Miercuri, 6 iunie, ora 20:00, HBO
Filmul Animale fantastice şi unde le poţi găsi pornește de la o valiză ce ascunde o faună exotică, o adevărată paradă de creaturi ce îi va bucura pe cei mai mici/tineridintre spectatori și continuă cu investigarea unei prezențe magice întunecate în orașul New York al anilor 1920. Deși plasat cu decenii înaintea acțiunii din Harry Potter, protagonistul nu este atâtde diferit: un tânăr puțin stângaci, însă cu o inimă mare, inteligent și cu stofă de erou, care va combate prin aceleași mijloace vrăjitorești implacabilele forțe ale răului.

Totuși, este primul film Harry Potter plasat într-un mediu urban: până acum,/>protagonistul evolua undeva în preajma școlii Hogwarts, unde totul invita la magie. De data asta, protagonistul este în mijlocul halucinantului New York al anilor 1920: acei „Roaring twenties”, cu mașini de epocă, femei în ținută „flapper” și cu gangsteri (vrăjitori plus creaturi fantastice) pregătindu-se de afacerile ilegale cu alcool din perioada Prohibiției.

Comedie. Hot Pursuit (2015)
Joi, 7 iunie, ora 21:30, PRO TV
Reese Witherspoon este ofiţerul Cooper, care ştie pe de rost toate regulile şi are mici probleme de comunicare cu ceilalţi colegi din secţie. Pare persoana cea mai nepotrivită să o apere pe imprevizibila, frumoasa şi dezlănţuita Dani (Sofía Vergara),văduva unui traficant de droguri ce ar trebui să depună mărturie împotriva şefului soţului ei, dar face scenariul ce face şi cele două se vor dovedi o echipă pe cinste.

Comedie. Couples Retreat (2009)
Vineri, 8 iunie, ora 16:15, Digi Film
Patru cupluri din Midwest pleacă într-un sejur de lux pe o insulă a Paradisului. Unul din cupluri speră ca vacanța să le readucă pe drumul cel bun căsnicia pe cale de a se destrăma, în vreme ce ceilalți vor să se bucure de soare, spa și să se distreze nemaipomenit. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea... de pe insulă, cu toții vor descoperi că vacanța într-un grup vesel își are prețul ei.

Comedie. Grown Ups (2010)
Sâmbătă, 9 iunie, ora 14:25, HBO
Cinci familii numeroase şi ciudate adunate la un loc, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieții de unde s-au despărțit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te și maturizezi. Gaguri, situații amuzante, această comedie „cu proști” va descreți cele mai încruntate frunți, la final de săptămână.

Aventuri. Journey 2: The Mysterious Island (2012)
Sâmbătă, 9 iunie, ora 20:00, PRO TV
Tânărul Sean Anderson (Josh Hutcherson) are de-a face cu o situație de-a dreptul ciudată: primește întâmplător un semnal bruiat, de pe un tărâm misterios, care practicnu ar trebui să existe. Este vorba despre celebra insulă din scrierile lui Jules Verne, aceeași despre care bunicul său i-a spus nenumărate povești și în căutarea căreia și-a petrecut o mare parte din viață. Un loc magic, al viețuitoarelor ciudate, munților de aur și al vulcanilor letali, insulă ascunde un secret incredibil. Însoțiți de un pilot de elicopter (Luis Guzman) și frumoasă, dar încăpățânată sa fiică, Sean și tatăl său vitreg, Hank (Dwayne Johnson) pornesc în căutarea ținutului legendar, o călătorie ce se dovedește a fi aventură vieții lor. Însă, misiunea lor este aproape imposibilă, pentru că odată ajunși acolo, sunt nevoiți atât să protejeze speciile de-a dreptul unice, cât și să se salveze înainte că insula să fie îngropa în ocean pentru totdeauna.

Exploreaza subiecte similare:

Seven Psychopaths, Manchester by the Sea, Couples Retreat, Grown Ups, Journey 2: The Mysterious Island, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Hot Pursuit

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells