Recomandări TV. Acțiune, thrillere, arte marțiale

de Gloria Sauciuc în 1 Mai 2017
Rubricile Filme la TV și Seriale TV vă stau la dispozitie cu oferta integrală a canalelor de la noi

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Nu ezitați să accesați Rubrica TV pentru oferta completă a posturilor de la noi.

Show umoristic de satiră. Show de seară cu Viorel Dragu
luni, 1 mai, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central
Solistul Carla’s Dreams a declarat: „Clar că nu sunt fericit. N-ai cum să urăști lumea dacă ești fericit” în al cincilea episod al emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu, ce poate fi urmărit luni, 1 mai, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central. Prezentatorul emisiunii l-a supus pe solistul Carla's Dreams la un tir de întrebări grele, abordând subiecte precum machiajul, frigiderul și fericirea, plus scopul ultim al trupei. „Avem un vis și lucrăm pentru o idee, suntem idealiști. Ideea e să ne cumpărăm o insulă”, a afirmat artistul. O emisiune 100% autohtonă, Show de seară cu Viorel Dragu analizează satiric știrile săptămânii, și dezbate subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Film de Jim Jarmusch. Broken Flowers
marți, 2 mai, 00.35, DigiFilm
Un bărbat (Bill Murray) singur, care tocmai a fost părăsit de prietena lui primește o scrisoare de la o fostă iubită în care îi spune ca are un fiu cu el care, acum la 20 de ani, a plecat în căutarea tatălui. Impins de un prieten pasionat de romane polițiste, aceasta face o listă cu iubitele avute acum 20 de ani și pornește în căutarea mamei posibililui său fiu. Periplul său inițiatic în întâlnirea cu câteva din fostele iubiri aduce aminte de fantomatica distanță vizavi de ceilalți resimțită în Lost in Translation.  

Thriller. Prizonieri
miercuri, 3 mai, 20.30, ProCinema
Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal și Viola Davis sunt protagonișii acestui thriller regizat de către Denis Villeneuve.
Drama „Prizonierii” tratează unul dintre cele mai terifiante lucruri imaginabile: răpirea de copii. Numai gândul este suficient să provoace frisoane pe spinarea oricărui părinte. La două cupluri (Hugh Jackman cu Maria Bello și Terrence Howard cu Viola Davis) le dispar fiicele în timp ce se joacă afară. Vinovatul poate fi un tip ciudat (interpretat de Paul Dano) văzut conducând prin cartier. Personajul lui Jackman înnebuneşte de îngrijorare, așa că îl urmărește și, în esență, îl torturează până când îi spune unde sunt fetele.

Arte marțiale. Pumnul de fier
joi, 4 mai, ora 23.45, AMC
Al doilea mare film cu arte marţiale al lui Bruce Lee după The Big Boss, Fist of Fury îl confirmă pe actorul asiatic drept unul din starurile kung fu - mai ales că este propriul coregraf al scenelor de luptă. Aici joacă rolul lui Chen Zhen, care luptă pentru a-l răzbuna pe maestrul său, şi totodată pentru a apăra onoarea poporului chinez. Cea mai tare luptă: O gradaţie ascendentă a muzicii, apoi linişte. Deodată, un "Ieşi afară!" şi lupte din belşug. Nu degeaba filmul se cheamă Fists of Fury. Cel mai memorabil moment: Când Lee bate o întreagă şcoală japoneză de arte marţiale. E ceva.

SF. Cocoon
vineri, 5 mai, ora 18, ProCinema
Art, Ben și Joe descoperă o piscină lângă azilul în care locuiesc și merg să facă baie. După fiecare baie realizează că se simt mai bine și întineresc, așa că își cheamă și prietenii. Ei însă nu știu că în acel bazin sunt niște coconi luați de pe fundul oceanului și depozitați temporar în piscină pentru a fi duși pe planeta Anterea.

Acțiune. Domnul și doamna Smith
sâmbătă, 6 mai, ora 20.30, ProTV
Angelina Jolie și Brad Pitt nu mai alcătuiesc un cuplu, dar nostalgicii pot urmări filmul de la care a pornit povestea de dragoste a celor ce aveau să formeze pentru aproape 12 ani cel mai frumos cuplu de la Hollywood.  John (Brad Pitt) și Jane (Angelina Jolie) Smith sunt un cuplu normal, cu o căsnicie obișnuită, însă fiecare ascunde câte ceva față de celălalt. Cei doi sunt asasini profesioniști care lucrează pentru organizații concurente. Când ambii sunt angajați să ucidă aceeași persoană, descoperă de fapt adevăratul job al partenerului. Ceea ce nu știu domnul și doamna Smith este că urmează să se elimine reciproc, însă la final vor face echipă împreună.

Acțiune. Misiune imposibilă: Națiunea secretă
duminică, 7 mai, ora 20.30, Pro TV
Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson sunt protagonișii acestui episod al francizei Misiune Imposibilă. Unitatea IMF – Impossible Mission Force rămâne fără sprijin oficial, fiind dezmembrată de niște birocrați răzbunători de la Washington. Echipa lui Ethan Hunt (Tom Cruise) se confruntă cu o nouă rețea de agenți operativi deciși să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste, asa că bărbatul își adună echipa și pornește în misiune împotriva organizației cunoscută sub numele Sindicatul.

Exploreaza subiecte similare:

Broken Flowers, Jim Jarmusch, Bill Murray, Prisoners, Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Denis Villeneuve, Jing wu men, bruce lee, Paul Dano, Maria Bello, Terrence Howard, Mr. & Mrs. Smith, Angelina Jolie, Brad Pitt, Mission: Impossible - Rogue Nation, Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Cocoon

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells