Reboot-ul lui Tomb Raider va fi tributar ultimelor jocuri din serie

de Cristina Grigore în 8 Mar 2016
Regizorul noilor aventuri ale lui Lara Croft este un admirator al personajelor feminine puternice

Recentele jocuri din seria Tomb Raider vor servi ca sursă de inspiraţie pentru următoarele aventuri cinematografice ale Larei Croft.

Aflat de mai multă vreme în dezvoltare, reboot-ul ce îl are acum la cârmă pe Roar Uthaug este încă în cărţi, după cum reiese din interviul acordat de acesta IGN.com.

Seria de jocuri video a fost relansată câţiva ani în urmă de Crystal Dynamics şi s-a concentrat de anii de început ai eroinei, pe trăsăturile sale de personalitate şi modul în care a ajuns o exploratoare puternică şi experimentată.

„Cred că a o transforma pe Lara Croft într-o fiinţă umană autentică este ceea ce trebuie să urmărilm în noul film. Vrem ca spectatorii să se poate identifica cu personajul”, a declarat cineastul norvegian.

Uthang a mai explicat şi de ce a fost atras de reboot-ul filmelor ce au avut-o ca protagonistă pe Angelina Jolie – în afară de faptul că este un vechi fan al seriei de jocuri video.

„Mi-au plăcut întotdeauna personajele feminine puternice. Am avut astfel de caractere în mai toate peliculele mele anterioare; iată de ce cred că am privit cu interes către acest film”,  a spus el.

Exploreaza subiecte similare:

Roar Uthaug, Tomb Raider

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 8 martie 2016 12:01
Sa speram..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells