Prima imagine oficială din Mortdecai, noul film al lui Johnny Depp

de Cristina Grigore în 9 Mai 2014
Actorul se transformă în această comedie de aventuri într-un dealer de artă aristocrat

În vreme ce se pregătește pentru filmările biopicului Black Mass și a producției fantasy de aventuri Through the Looking Glass, alte producții ale lui Johnny Depp au fost finalizate și se află acum în cabina de montaj. Printre acestea se află și comedia cu spioni Mortdecai, din care ThePlaylist.com a preluat prima imagine oficială.

Povestea filmului îl are în centru pe dealerul de artă aristocrat Charles Mortdecai (Johnny Depp), aflat în căutarea unui tablou furat, despre care se spune că ar conține un cod secret ce oferă acces la comorile ascunse ale naziștilor. Filmul este adaptarea lui The Great Moustache Mystery, ultimul roman din seria imaginată de Kyril Bonfiglioli.

Din distribuția filmului fac parte Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany și Olivia Munn. David Koepp (Secret Window) a regizat filmul, după un scenariu de Eric Aronson. Lansarea va avea loc anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Mortdecai, Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn, David Koepp, Eric Aronson

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2015 10:51
Wow, un film impresionant, ce sigur nu ne va dezamagi... Si Depp... pare ca a intrat atat de bine in pielea personajului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells