Premierele săptămânii 27 aprilie - 3 mai 2018

de Ştefan Dobroiu în 27 Apr 2018
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Avem parte de un weekend de tip "elefantul în magazinul de porţelanuri", cu un mega-blockbuster care înfricoşează concurenţa. Din cauza lui Avengers: Infinity War, weekend-ul acesta oferă doar două premiere. Decizia distribuitorilor de a nu face concurenţă Răzbunătorilor este mai mult decât bizară, pentru că nu toţi românii apreciază supereroii Marvel şi cu siguranţă o consistentă parte a sa ar fi apreciat alternative. Iată mai jos recomandările noastre.

Oferta cinematografică a weekend-ului este suplimentată, în Bucureşti, de o nouă ediţie a American Independent Film Festival, cu o selecţie a celor mai apreciate filme independente americane ale momentului. Pe lângă o retrospectivă John Cassavetes, mai pot fi văzute titluri precum Lady Bird, film cu cinci nominalizări la Oscar anul acesta, The Florida Project, cel mai nou film al lui Woody Allen şi multe altele. Invitatul special al ediţiei este nimeni altul decât Sebastian Stan, starul hollywoodian de origine română care poate fi văzut acum în rolul lui Bucky în Avengers: Infinity War.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Avengers: Infinity War
Spectaculos şi plin de efecte speciale, Infinity War este considerat de mulţi blockbusterul anului. Filmul este punctul culminant al unui întreg deceniu de superproducţii Marvel şi ne arată în sfârşit confruntarea promisă în The Avengers, când aflam că uneltirile periculosului Thanos (Josh Brolin) se află în spatele atacării New York-ului. Iată că acum, şase ani mai târziu, echipa Răzbunătorilor îl înfruntă în sfârşit pe "titanul cel nebun", în continuare gata de orice pentru a obţine toate cele şase Giuvaeruri ale Infinitului, care îi vor conferi omnipotenţa necesară pentru a-şi duce la îndeplinire visul de a ucide jumătate din creaturile universului. Infinity War nu este filmul perfect, dar te cucereşte cu o specială combinaţie de acţiune, emoţie şi umor.

Cronica noastră, aici.

Aventuri fără pereche/The Oddsockeaters/Lichozrouti
Unica alternativă a săptămânii, această animaţie pentru copii porneşte de la o premisă mai mult decât simpatică: omniprezentele şosete desperecheate nu sunt vina noastră, a oamenilor, ci a unor creaturi mâncătoare de şosete care ne fac curtoazia de a ne lăsa jumătatea perechii. Povestea este spusă din perspectiva lui Hugo, un mic mâncător de şosete adoptat de o nouă familie şi care se va trezi protagonist într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte cu altă familie gata să uite de onoare şi regulile comunităţii.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Lichozrouti, Avengers: Infinity War, Sebastian Stan

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells