Oz, Mare şi Puternic în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 11 Mar 2013
A intrat în top pe locul întâi, cu 80,3 milioane de dolari încasări doar în Statele Unite

Filmul lui Sam Raimi, Oz: The Great and Powerful, a devenit în acest sfârşit de săptămână cel mai bun debut din box-office-ul american de anul acesta, cu 80,3 milioane de dolari încasări şi locul trei în topul încasărilor lunii martie (după Alice in Wonderland, cu 116,7 milioane şi The Hunger Games, cu 152,5 milioane). Oz a strâns şi din afara Statelor Unite 69,9 milioane de dolari, ceea ce duce totalul încasărilor sale la 150,2 milioane.

Pe locul doi a coborât liderul săptămânii trecute, Jack the Giant Slayer, cu doar 10 milioane de dolari încasări în acest week-end. În acest moment, filmul a adunat din toată lumea doar 66,4 milioane de dolari la un buget de producţie de 195 de milioane, una dintre cele mai mari ratări cinematografice din acest an.

Identity Thief coboară şi el pe doi, cu 6,3 milioane de dolari, urmat de o altă nouă intrare în topul zece al încasărilor nord-americane. Dead Man Down, cu un tomatometru curent de 38 de procente, a avut încasări de doar 5,4 milioane şi poate fi considerat şi el o bombă a box-office-ului lui 2013.

Snitch se află pe locul cinci (5,1 milioane de dolari), iar pe şase găsim comedia 21 and Over cu aceeaşi cifră de încasări, urmat de Seif Haven (3,8 milioane), Silver Linings Playbook (3,7 milioane), Escape from Planet Earth (3,2 milioane) şi, pe zece, The Last Exorcism Part II (3,1 milioane).

Exploreaza subiecte similare:

Sam Raimi, Oz: The Great and Powerful, Alice in Wonderland, The Hunger Games, Jack the Giant Slayer, Identity Thief, Dead Man Down, Snitch, 21 and Over, Safe Haven, Silver Linings Playbook, Escape from Planet Earth, The Last Exorcism Part II

Alte știri din cinema

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 11 martie 2013 10:10
Era de asteptat !
Iulian. pe 11 martie 2013 13:22
Sa fi contribuit si 3D-ul la aceste incasari?..Extrem de probabil,apoi daca spectacol e publicul atat asteapta,nu vor neaparat interpretare deosebita,fiori..etc.
mariusdbrsc pe 11 martie 2013 21:01
EXACT dar mai trebuie sa ne clatim si noi ochii si sa ne golim mintile cateodata
SANDA45 pe 11 martie 2013 15:30
evident...
AndreBlack pe 11 martie 2013 15:34
Era de asteptat , oricum Oz o sa incaseze foarte multi bani .
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:05
Mai are destul pana isi scoate bugetul. Dar va reusi acest lucru...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells