Jack the Giant Slayer

(2013)

Jack și uriașii

Poster Jack the Giant Slayer Postere Jack the Giant Slayer

Sinopsis Jack the Giant Slayer

Mai mult
Jack the Giant Slayer trl

Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greșeală un portal prin care uriașii mitologici pot pătrunde în lumea noastră. Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prințesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) și plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia și să îi învingă pe uriași chiar pe tărâmul lor. Pentru a-și apăra regatul și a o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Produs de

Buckaroo Entertainment

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Jack the Giant Slayer
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Jack the Giant Slayer

Weekend premieră (18.03.2013)
  • Loc 2
  • Spectatori 23.956
  • Încasări (RON) 510.329,26
Total
  • Spectatori 89.861
  • Încasări (RON) 1.704.122,54
  • Încasări (USD) 499.250,16

Părerea criticului

StefanDo pe 19 Martie 2013 09:57
În general nu ne bucură şuvoiul de premiere ce se chinuie să reambaleze poveşti şi basme populare, dar Jack şi uriaşii are câteva atuuri pentru a justifica o vizită la cinema. Regizat de Bryan Singer (seria X-Men) şi cu o distribuţie cel mai puţin simpatică, filmul se lansează vineri pe ecrane, inclusiv pe ecranul IMAX. Acum mai bine de o lună Cinemagia l-a putut vedea pe Nicholas Hoult în rolul titular, iar acum îţi putem spune la ce să te aştepţi de la aventura inspirată de basmul Jack şi vrejul de fasole.

În primul rând, filmul ne-a făcut să ne întrebăm (pentru a nu ştiu câta oară) de ce este atât de dificil să păstrezi uscate nişte boabe de fasole! Crescut cu legende despre uriaşi, Jack (Nicholas Hoult, la a doua premieră pe ecrane în martie, după Iubitul meu e zombi) ajunge să provoace prăpăd în regat când pe legendarele… citeşte

6 17
movie_fan77 pe 3 mai 2013 15:48
Jack si vrejul de fasole.
Maricruz pe 31 iulie 2013 21:38
Bine zis. Daca as sta sa critic toate filmele as putea sa spun ca nu sunt pasionata de ele pt ca nu m-as putea bucura de nimic. Ar trebui sa stau sa observ orice miscare, orice greseala s.a.m.d. De ce sa stam sa ne uitam la pareri?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 08 Aprilie 2013 20:50
Era de asteptat ca un film in jurul caruia s-a facut atata valva sa existe si niste pretentii mari, si din pacate nu s-a dovedit decat un alt basm adaptat de catre cinematografia americana in stilul lor caracteristic. Tanarul Nicholas Hoult si-a facut din nou treaba impecabil, ca si in "Warm Bodies", fiind un Jack cat se poate de dinamic in aceasta poveste antrenanta, dar parca i-au lipsit unele momente-cheie care sa il faca mai bun, efectiv sa te faca pe tine sa traiesti la maxim fiecare scena... Nu spun ca a fost un film rau, este unul numai bun de urmarit intr-o dupa-amiaza, dar numai atat.
8 4
Matzero pe 27 Martie 2013 12:35
Film de duminica
E un film excelent de duminica. E relaxant cu efecte speciale extraordinare. Acuma zicea tot cineva mai sus ca e tras de par. Din moment ce te duci la Jack si vrejul de fasole....sa te astepti la un film dupa o poveste adevarata...
6 1
taifi pe 24 Martie 2013 22:26
acum 30 min am terminat de vizionat filmul...film de duminica, nu am fost in film , nu m-a cuprins...a fost sa fie...in ideea ca se putea mult mai bine...nota 7
5 10
leo26 pe 1 iunie 2013 13:53
Omule eu am peste 30 de ani, dar acest film este superb, o realizare fabuloasa, dar tu esti depasit.
FunnyX pe 21 Mai 2013 03:19
Bun
E un film bun pentru cei care indragesc asemenea gen de filme: aventuri, fantastic... Il recomand celor care inca iubesc povestile... De asemenea, il contra-recomand persoanelor serioase. :)
In concluzie: e un film care reuseste sa te binedispuna, sa te scoata din rutina. Eu cind l-am vazut pe Jack, ce figura de "baiat de cartier" are, m-a busit risul. La propriu!!! Ma asteptam sa vad un actor mai "fortos" in rolul de ucigas de uriasi. :))

4 2
kitty_bell2008 pe 15 Aprilie 2013 14:12
O veritabila reconstituire a povestii pentru toti adultii care se mai simpt copii , nu dezvalui mai mult fiindca vreau sa o guste si altii si sa se bucure !
4 3
ilie_lincu pe 27 Mai 2013 09:38
Rar mai gasesti o poveste repovestita atat de bine ,dar mai bine va las pe voi sa il vedeti ,mari si mici .
4 4
cris331 pe 03 Ianuarie 2013 17:55
filmul nici nu a aparut si deja s-a dat drumul la votari si pe imdb..cred ca din cauza ca sa amanat lansarea de pe iunie 2012 in martie 2013 si a ramas votarea deschisa.Din trailere vad ca sunt mai multe studiouri bagate, warner bros, lionsgate....nu ma mira ca s-a amanat lansarea..DACA e gata, lol pariu ca din motive birocratice sau nu s-au inteles cum fac cu banii ..copilul cu multe moase ramane cu buricul netaiat..am crezut ca numai in romania mor proiectele bune din fasa dar birocratia/coruptia lucreaza peste tot in cele mai ciudate cai posibile.
Filmul nu a aparut inca oficial asa ca nu mai spuneti ca ruleaza deja prin nu stiu ce tara lol..Nu vad vreun motiv discriminatoriu sa ruleze numai in SUA si in plus de asta Lionsgate si Warner Bros nu fac chestii/filme de genu asta..vizitati siteul filmului si vedeti "WORLDWIDE RELEASE DATES" ca e incepand din martie 2013.

4 4
metalhead72 pe 19 martie 2013 22:19
Da cris331 ai mare dreptate, uita-te mai sus la StefanDo care a vazut filmul pe sub mana ! StefanDO are pile la Necuratu, ce sa-i faci !
geese1 pe 9 aprilie 2013 13:24
l-au amanat pentru ca testarile i-au facut sa isi dea seama ca filmul are probleme, ca nu isi vor scoate banii. probabil ca daca il lansau atunci cand trebuiau sa il lanseze, filmul era si un mai mare esec de box office.
legolas05 pe 17 Decembrie 2011 23:19
La ce buget mare au avut putea iesi un film frumos,cu o poveste buna sau macar niste efecte speciale bune ca la ce efecte slabe a avut filmul ma mira cum de au cheltuit 200mil $ ca sa il produca,oricum este un esec la boxoffice(WB a estimat pierderi intre 120-140 mil $),cei drept nici nu a avut cu ce sa atraga lumea la cinema .Noat mea este 5.
4 13
adriana.cioceanu pe 13 Mai 2013 12:56
O transpunere de succes a unei povesti de copii din care a iesit un film de adulti memorabil ,din poveste lipsea un ingredient "dragostea " dar in film exista , aceasta il face un film de adulti frumos .
3 2
cosmin_kedii pe 12 Aprilie 2013 19:25
Film foarte bun care te ține în suspans de la început până la sfârșit, fără nici o întrerupere
3 5
GALD pe 06 Iunie 2013 00:06
Povestea povestii povestita
Cu o placuta surprindere am vizionat ceva ce a tot fost scris, povestit, animat si filmat in multe feluri, si nu mai credeam ca ar mai fi posibil o remarcabila si inedita alta poveste despre Jack si vrejul de fasole.
Nu doar povestea a fost bine ticluita de la inceput la sfarsit ci si suspansul bine portionat pe intregul fir epic, precum si realizarea si interpretarea de foarte buna calitate.
Nu pierdeti!

2 1
krystyanalex pe 26 Martie 2013 19:46
krystyan alex
e genial filmul Merita Vazut.............................................................................
2 1
victoria_secrets90 pe 20 Mai 2013 12:53
Un care imbina elementele pur clasice cu cele moderne , cea ce aduce in prim plan o poveste deja indelung disputata in ecranizari de desen animat cat si filme. Personajul principal are o aura de autencitate si prin asta ne capteaza din nou atentia intr-un mod placut.
2 2
catalin_ionut_23 pe 27 Martie 2013 17:59
super tare filmu recomand merita vazut nota mea 10
2 2
FoxHound pe 14 Iunie 2013 14:36
Jack the Giant Slayer !
Este interesant faptul ca Hollywood-ul apeleaza din ce in ce mai mult la povesti fabuloase ( Oz, Hansel si Gretel, Scufita rosie etc. ), pe care le transforma in aventuri fantastice destinate adolescentilor si tinerilor. Si ca toate filmele adaptate dupa carti, Jack si uriasii deviaza de la povestea initiala, motiv pentru care criticii vor avea iar ceva de comentat, insa dupa parerea mea toate aceste schimbari au facut povestea mai atractiva. Anuntat ca un veritabil blockbuster inca de anul trecut, Jack the Giant Slayer a dezamagit multa lume, atat critici cat si spectatori, acest lucru datorandu-se in mare parte lansarii mult mai tarzii a filmului, decat calitatii acestuia.
O surpriza pentru mine a fost tanarul actor Nicholas Hoult – laudat chiar si de critici dupa prestatia lui in Warm Bodies, care isi joaca rolul foarte bine si dezinvolt. Din pacate nu aceleasi cu cuvine pot… citeşte

2 3
yonutzuuu pe 17 iunie 2013 02:16
COPY-PASTE :))) La fel de penibil :))

Spune-ţi părerea despre Jack the Giant Slayer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jack the Giant Slayer
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells