Olivia Wilde, iubita lui Chris Hemsworth în Rush

de Cristina Grigore în 5 Oct 2011
Olivia Wilde, iubita lui Chris Hemsworth în Rush

Frumoasa Olivia Wilde va condimenta cu senzualitatea sa producţia lui Rush, o dramă plasată în lumea curselor de Formula 1 regizată de Ron Howard, scrie Deadline.

Actriţa, pe care ai văzut-o recent în Cowboys & Aliens şi The Change-Up, o va întruchipa pe Suzy Miller, un fotomodel cunoscut al anilor ’70. Acţiunea filmului porneşte de la fapte reale, ce au în centru rivalitatea dintre doi piloţi de Formula 1, britanicul James Hunt (rol jucat de starul lui Thor, Chris Hemsworth) şi australianul Niki Lauda (Daniel Brühl).

Scenariul, semnat de autorul lui The Queen şi Frost/Nixon, Peter Morgan, va avea ca punct de plecare cursa din 1976, unde Lauda aproape că a ars de viu în accidentul petrecut pe pista Grand Prix-ului german, când, în turul doi, Ferrari-ul său a ieşit de pe pistă, s-a rostogolit şi a luat foc. El a revenit însă pe pistă şase săptămâni mai târziu, pentru a-şi lua revanşa în faţa lui Hunt.

Hunt, un învingător pe pistă, nu a avut acelaşi noroc în dragoste. Suzy Miller, femeia pe care a luat-o de soţie, s-a îndrăgostit de altcineva la scurtă vreme după căsătorie. Bărbatul în cauză era chiar cel mai bun prieten al lui Hunt şi o legendă a Hollywood-ului, Richard Burton, rol ce i-ar putea reveni lui Russell Crowe.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 5 octombrie 2011 11:29
Nu pare un subiect prea interesant....
nicolas84 pe 5 octombrie 2011 12:32
Interesant nu prea e.Doar ne arata ca Olivia e "the hot thing" la Hollywoodel acu si eu unu ma bucur pt ea. Dar sincer faptul ca e pe val nu e mare noutate. E si normal sa vina roluri dupa roluri in perioada asta.
alex_il_fenomeno pe 5 octombrie 2011 16:13
cred ca va iesi un film bunicel .
xerses pe 6 octombrie 2011 10:34
Pic cu pic se aduna si experienta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells