And Then There Were None

(2015) - Serial TV

Zece negri mititei

Poster And Then There Were None Postere And Then There Were None

Sinopsis And Then There Were None

Mai mult

Mini seria BBC din 2015, in cele aproximativ trei ore, reda, intr-un mod cat mai fidel, scenariul romanului din 1939, Then Little Nigers al Agathei Christie. In film, un numar de zece persoane vin invitati de un anumit U. N. Owen, pe o insula, din diferite motive, precum - oferirea unui loc de munca, intalnirea unor prieteni vechi sau intr-o vacanta de vara neasteptata si tarzie, fiind intampinati de majordomul si bucatareasa casei.

Fiecare dintre cei zece au infaptuit o crima, dar, din motive diverse, au scapat infaptuirii…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: victor_homescu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8

Caseta tehnică

Produs de

Mammoth Screen

Distribuitorul international

British Broadcasting Corporation (BBC)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victor_homescu pe 15 Ianuarie 2017 15:33
serie la nivelul celebrului roman
Mini seria BBC din 2015 este structurata sub forma unui numar de 3 episoade,fiecare cuprinzand cate 58 de minute si reda,intrun mod cat mai fidel,scenariul romanului din 1939/Then Little Niggers/Zece Negri Mititei - al Aghatei Christie.Subiecul,actiunea,intriga sunt foarte bine cunoscute,astfel ca o dezvoltare nu cred ca se mai impune.
Titlul seriei - And Then There Were None-,reprezinta varianta sub care romanul a fost publicat,in acelasi an/1939, in SUA -,in traducere/ Si n-a mai ramas niciunul.
In mod cert seria de fata este,din multe puncte de vedere, peste filmele artistice produse in anii 1965 (in care actiunea este plasata in Alpii austrieci),respectiv 1989 (cu actiune intro tabara izolata in jungla) -,filme scoase sub numele/Ten Litle Indians.
Seria BBC se bucura de toate avantajele tehnologice de productie din prezent,oferind,pe langa cadrele… citeşte

4 3
boghiu_andrei pe 24 Ianuarie 2018 14:47
Mini-Seria Zece Negri Mititei, o ecranizare aproape de nivelul cartii.
Dupa ce ai citit, vrei sa vezi si ecranizarea cartii ,sau e doar parerea mea..Dar majoritatea ecranizarilor au detalii si momente schimbate, si cititorii nu sunt multumiti de abordare.
Aici au avut si timp pentru a adauga mai multe momente din carte. Si au reusit in proprtie de 70-80% sa se ridice la nivelul cartii, sa transpuna cat mai mult posibil. Si nu au bagat de la ei mai nimic, poate doar o scena diferita, dar nu schimba cu nimic cursul povestii si asta e foarte bine.

Avem si actori cunoscuti care isi fac treaba si incearca sa fie cat mai credibili din respect pentru creatia Aghatei Christie.

#8️⃣.0️⃣#

3 2
mihnea_aspru95 pe 28 ianuarie 2018 12:05
Mișto. Parcă fusese și la Cinemax (oricum, tot vedeam titlu ăsta pe undeva mai demult). I will check it out.
boghiu_andrei pe 28 ianuarie 2018 20:45
Da ,a fost pe HBO 3 parca.Asta acum ceva timp.Si am zis ca mai bine imi cumpar cartea si dupa ,am sa urmaresc miniseria.Asa am facut,si iti zic ca merita ,ambele.:)
Qube86 pe 21 Februarie 2018 19:17
“Watch and pray...The day of judgment is at hand...”
''And Then There Were None'', este una dintre cele mai cunoscute opere ale Aghatei Christie si...a fost de-a lungul timpului un izvor de inspiratie pentru numeroase adaptari...
Dar aceasta noua adaptare tv (o productie in colaborare a BBC si Lifetime) reuseste sa se evidentieze printre celelalte datorita imbratisarii sale totale a atmosferei posomorate a povestii...

Nu este nici o surpriza faptul ca...adaptarile facute dupa operele Aghatei Cristie au reusit mereu sa stranga in distributiile lor actori foarte cunoscuti si talentati...
Dar acest ansamblu format din actori precum Charles Dance, Miranda Richardson, Sam Neill, Toby Stephens si restul...are acea ciudata chimie ce ar putea da valoare si unei serii mai putin bine reglata decat aceasta...

Un fapt recurent in mai toate operele lui Cristie este acela ca...nici unul dintre personaje nu este cine… citeşte

1 1
lavara_laiarna pe 19 Februarie 2018 09:42
Cât mister și ce pregăteală..pentru niște mititei.
0 6

Spune-ţi părerea despre And Then There Were None

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu And Then There Were None
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells