Stoker

(2013)

Legături suspecte

Poster Stoker Postere Stoker

Sinopsis Stoker

Mai mult
Stoker trl2

Când India Stoker (Mia Wasikowska) își pierde tatăl iubit și pe cel mai bun prieten (Dermot Mulroney) într-un tragic accident auto în ziua când împlinea 18 ani, viața sa liniștită pe moșia izolată a familiei este brusc zdruncinată. Ascunzându-și durerea, India manifestă un comportament impasibil, care îi maschează sentimentele profunde și simțurile ascuțite pe care numai tatăl său le înțelegea. Astfel ia naștere primul thriller psihologic, LEGĂTURI SUSPECTE, al…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Mia Wasikowska Mia Wasikowska India Stoker Nicole Kidman Nicole Kidman Evelyn Stoker Matthew Goode Matthew Goode Charles Stoker
Dermot Mulroney Dermot Mulroney Richard Stoker Lucas Till Lucas Till Pitts Jacki Weaver Jacki Weaver Gwendolyn Stoker
Alden Ehrenreich Alden Ehrenreich Whip Taylor Judith Godrèche Judith Godrèche Doctor Jacquin Harmony Korine Harmony Korine dna. Feldman
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Fox Searchlight Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Fox Searchlight Pictures

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Site oficial

Stoker

Box office Stoker

Weekend premieră (25.03.2013)
  • Loc 6
  • Spectatori 7.488
  • Încasări (RON) 139.146,00
Total
  • Spectatori 21.720
  • Încasări (RON) 369.814,00
  • Încasări (USD) 108.302,94

Părerea criticului

Pitbull pe 27 Martie 2013 00:06
Ciudat de-amoru' ciudăţeniei
"Stoker" - Ciudat de-amoru' ciudăţeniei
Da' gratuit, necredibil şi filmat mumos

Deci Wentworth Miller, care-a jucat el în nişte câteva chestii la viaţa lui cea de patru decenii trecute fix, ce şi-a zis el? Păi şi-a zis el aşa: "Hai un scenariu!" Şi un scenariu a hait (nu "halit" - eventual borât). Cine e scenariul şi ce vrea el? Scenariul e o fătucă proaspăt făcută 18+, India Stoker pre numele ei. De ce tomnai India? Semplî com bonjur: că Australia avea puţină treabă, China era la ciclu (normal, doar e pe roşu de pe vremea lui Mao!), iar Argentina e nume de ţigănci. ...Şi de ce Stoker? Poate ca să sune ca "Bram" - şi sună, da' nu răsare...
Aşa că India noastră (adică a lui Wentworth) e o ciudată. O ciudată cu o mamă ciudată, Evelyn, care trăiesc într-un căsoi ciudat, cu mobilă ciudată, şi tătânele-soţiorul lor,… citeşte

18 31
Nekkyosha pe 7 aprilie 2013 00:15
"...să-l iei la palme - şi nu fiindcă-i cremenal, ci numai şi numai de bou ce e." :))) foarte amuzanta, dar destul de corecta, din pacate, aceasta cronica a matale. cred ca stiu si ce se va intampla cu India, caci la Park personajele care ucid si scapa nepedepsite intr-un film se sinucid in urmatorul, intru triumful responsabilitatii auctoriale, eventual aruncandu-se cu un caine in brate de pe un bloc.
Dimz pe 31 august 2016 00:48
Ca tot veni vorba de minti bolnave... ..Acest user Pitbull e Mihnea Columbeanu (regizorul), care a fost condamnat in 2015 la 26 de ani pentru pornografie infantila, trafic de minori si agresiune sexuala.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 20 Aprilie 2012 21:02
Din ce am aflat eu, scenariul filmului e scris de nimeni altul decat... Wenthworth Miller, star-ul din Prison Break. Sincer, chiar sunt curioasa sa vad filmul.
17 6
Stiffmeistergeani pe 7 ianuarie 2013 10:25
Mereu l-am considerat epic pe omul asta.Sper sa nu dezamageasca... :)
arstenebris pe 24 aprilie 2013 15:04
si eu il consider -inca- epic si d-abea asteptam sa vad filmul,crezand ca a scris ceva de rangul lui inception sau memento. pe mine m-a dezamagit,daca el chiar a scris ce-am vazut eu la cinema fara prea multe inflorituri din partea regizorului si a scenaristei de umplutura .sper sa nu se intample la fel si cu tine.toate cele bune!
Mishu25 pe 22 Ianuarie 2013 14:36
O placere vizuala, dar si un scenariu ceva mai logic decat in alte filme de Chan-wook Park (Oldboy, Sympathy for Mr. Vengeance)
11 3
Dacianus pe 04 Aprilie 2013 10:12
E bunicel filmul. Un pic previzibil si cam nerealist, dar atmosfera, imaginea si muzica, il fac cumva memorabil estetic.
10 5
into_the_labyrinth pe 17 Aprilie 2013 19:13
Trei lucruri m-au determinat să văd acest film: ”semnătura” regizorului Chan-wook Park, trailer-ul învăluit într-o mare umbră de mister şi prezenţa în distribuţie a Nicolei Kidman. Şi n-am fost dezamăgit! De la regizorul filmului Oldboy vine un nou story şocant, în care lucrurile sunt împinse la limită. (Nu este o capodoperă, precum Oldboy, dar este o realizare remarcabilă). Mi-a plăcut modul în care omul este prezentat ca o pasăre de pradă, faptul că spectatorul este permanent ţinut în tensiune, şi nu într-un mod artificial, intercalarea unor cadre care ”spun” totul, fără ca dialogul să fie neapărat unul strălucit(or). Nu am fost foarte mulţumit de personajul Charlie, deşi trebuia să fie unul principal, este unul predictibil şi relativ fad, şi nici de faptul că scenariului îi lipseşte totuşi ceva pentru a fi ”masterpiece”. Totuşi… citeşte
9 1
Jenny_pisica pe 02 Aprilie 2013 00:11
Filmul e genial, un thriller care exceleaza cu coloana sonora si scenariul; se vede ca e mana lui Chan-wook Park. Cam previzibil in final, dar povestea are toate ingredientele necesare pentru o salata buna !!!
9 4
PLaurentzyu pe 03 Februarie 2013 21:10
Trailerul e... uau! Deabia astept sa vad filmul, sunt chiar curios.
9 7
alicoolbaby pe 04 Aprilie 2013 21:50
stoker un film bun
mi sa parut un film bun nu mi sa parut deloc horror mia placut cum a jucat nicole kidman
8 9
Nemesis2009 pe 9 iunie 2013 23:47
Cred ca ai vrut sa spui ''mi S-A parut un film bun, nu mi S-A parut deloc horror, MI-A placut cum a jucat Nicole Kidman'' ...mama ei de limba romana
nictud pe 13 septembrie 2013 17:48
:))
AndreBlack pe 07 Ianuarie 2013 12:28
Horror nu pare a fi deloc din trailer . Mai mult thriller . Dar oricum abia astept sa-l vad .
6 7
k-rissa pe 19 Iunie 2013 00:28
Da..inca un film din categoria celor care ori iti raman in minte mult si bine si le-ai vizionat fara sa clipesti, ori ti se par porcarii si pierdere de timp. Pentru mine filmul s-a incadrat cu succes in prima categorie, mi-am placut abolut tot la acest film, iar Nicole a fost absolut geniala!...........
4 3
geese1 pe 01 Aprilie 2013 00:40
diferit
cu siguranta nu pentru toata lumea si inferior celorlalte filme ale regizorului lui Oldboy, si asta datorita unui scenariu cam cliseu. regia reuseste insa sa distraga atentia de la clisee si sa puna accent pe personaje si nu pe plotul slabut, iar rezultatul este neobisnuit de ciudatel, plin de senzatii interesante si diferite. acum nu spun ca toata lumea ar trebui sa reactioneze bine la asta. unii vor alege sa plece. dar pentru cei care vor ceva diferit intr-o sala de cinema, asta este filmul care sa ofere asta.
4 3
madia pe 21 Iunie 2013 14:51
Singurul lucru care mi-a placut la filmul asta a fost, pe alocuri, imaginea. In rest, un film ciudatel, putin credibil, plictisitor si cam atat.
3 3
raulk pe 10 Iunie 2013 20:03
In primul rand nici nu stiu unde sa incadrez filmul asta:ba ca e film de groaza(de unde?),ba ca e thriler,habar n-am.Filmul in sine e bun intr-o zi in care habar nu ai ce face.
3 3
rdinca pe 09 Iunie 2013 23:13
Estetic - perfect, Coloana Sonora - o capodopera in sine, Actorii au jucat foarte bine. Merita vazut pentru cei care digera astfel de filme mai complexe. Iata cateva versuri interesante de pe coloana sonora:

"We were ready to behave
But there's no freedom
Without no cage"

3 3
dido pe 09 Iunie 2013 22:40
Criminal de sumbru!
Contrar parerii criticilor mie mi-a placut filmul!Vizual exceleaza iar tensiunea te tine in priza pana la sfarsit,nu mai vorbesc de personaje,frumoase si ,,criminal" de atractive!Cam gaunos scenariul,cadavrele sunt impastiate peste tot si uitate,iar cauza-efect putin neclara...Totusi un thriller psihologic de neratat,recomand!
3 3
razsax pe 07 Iunie 2013 22:08
Gena crimei
Bagajul genetic ne urmareste pe fiecare. Mai devreme sau mai tarziu va iesi la iveala mostenirea care nu ne face nici cinste si nici placere niciunuia dintre noi. In bagaj avem tot ce ne trebuie sa fim .. vanatori sau... victime.
3 3

Spune-ţi părerea despre Stoker

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Stoker
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells