Michael Fassbender, confirmat în rolul lui Steve Jobs

de Cristina Grigore în 29 Ian 2015
Filmul biografic regizat de Danny Boyle îi mai are în distribuţie pe Kate Winslet şi Seth Rogen

Studiourile Universal au anunţat actorul ales să îl întruchipeze pe Steve Jobs în noua producţie biografică aflată sub bagheta regizorală a lui Danny Boyle. Ştirea, preluată de TheWrap.com, confirmă includerea în distribuţie şi a lui Kate Winslet, alături de Seth Rogen.

Intitulată simplu, Steve Jobs, pelicula a suferit peste doi ani de amânări, fiind anunţată aproape în acelaşi timp cu Jobs, filmul lui Joshua Michael Stern, cu Ashton Kutcher în rol principal, ce a fost lansat în 2013. Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper şi Christian Bale au fost asociaţi cu eroul noului biopic, însă partitura i-a revenit în final starului din Prometheus şi X-Men: First Class.

Rogen îl va interpreta pe colaboratorul iniţial al lui Jobs, Steve Wozniak, în vreme ce Winslet se va transforma în Joanna Hoffman, expertul de marketing al Macintosh.

Steve Jobs va începe în curând filmările, în San Francisco, după un scenariu alcătuit de Aaron Sorkin, bazat pe volumul biografic al lui Walter Isaacson. O dată de lansare nu a fost încă stabilită.   

Exploreaza subiecte similare:

Michael Fassbender, Untitled Steve Jobs Biopic

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 29 ianuarie 2015 09:51
Va fi interesant filmul si de abia il astept , doar e de Danny Boyle si cu o asemenea distributie nu are cum sa nu fie fain , inspirat ca l-a pus pe Fassbender in rolul lui Jobs , cred ca se va descurca de minune ;)
tafalogugabriel pe 29 ianuarie 2015 17:04
Ar putea fi interesant,ar putea fi un esec total....ramane de vazut.Sunt convins ca Michael Fassbender o sa fie grozav in rolul lui Steve Jobs.II avem acum si pe Kate Winslet si Seth Rogen,ceea ce e minunat.Astept primul trailer :D
AndreBlack pe 30 ianuarie 2015 11:19
Distributia este excelenta . Acum sa vedem si pe celelalte planuri
AeroX pe 31 ianuarie 2015 18:02
Inainte cu Ashton Kutcher a fost porcarie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells