Jungla se muta sambata la Muzeul Antipa

23 Iun 2006
Jungla se muta sambata la Muzeul Antipa
Cu ocazia premierei celui mai nou film Walt Disney Pictures, The Wild / In jungla, distribuitorul Prooptiki Romania, impreuna cu Muzeul Antipa te invita la un eveniment de exceptie.
Sambata 24 iunie, orele 11 la Muzeul Antipa din Bucuresti se va desfasura un concurs inedit.
Copiii costumati in animale care vor veni la Muzeu sambata, vor putea castiga materiale promotionale originale ale filmului, afise, DVD-uri originale cu filme de animatie si multe alte surprize pregatite de organizatori. Toti participantii vor primi cate un cadou.
In comedia pentru familie The Wild / In jungla, o gasca ciudata de animale de la Gradina Zoologica din New York - printre care un leu, o girafa, o anaconda, un urs koala si o veverita - descopera ce jungla poate fi orasul atunci cand unul dintre prietenii lor este trimis din greseala inapoi in salbaticie si ei pleaca intr-o misiune de salvare.
In rolurile principale puteti auzi vocile actorilor: Keifer Sutherland (Leul Samson), Greg Cipes (fiul lui Samson, Ryan), Jim Belushi (Benny, veverita care este cel mai bun prieten al lui Samson), Janeane Garofalo (Girafa), Richard Kind (anaconda), Eddie Izzard (Nigel, ursul koala).
Va asteptam asadar sambata 24 iunie ora 11 la Muzeul Antipa costumati in animale, pentru o lansare de zile mari!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells