Joseph Gordon-Levitt, într-o comedie trăsnită

de Cristina Grigore în 28 Ian 2011
Joseph Gordon-Levitt, într-o comedie trăsnită

În afară de apreciatul Inception şi alte câteva filme de buget mare, Joseph Gordon-Levitt a jucat în o mulţime de filme de care poate nu ai auzit, dar merită menţionate, fiind bine apreciate de critici – Mysterious Skin, Brick, The Lookout, (500) Days of Summer). Ar putea fi şi cazul lui Elektra Luxx, din care cei de la Gordon and the Whale au reuşit să obţină şi să lanseze online două imagini.

Filmul este o continuare la Women in Trouble, lansat în 2009 de acelaşi Sebastian Gutierrez, soţul actriţei Carla Gugino. Dacă în filmul de acum trei ani, Gugino era doar unul dintre personajele cheie ale filmului, în Elektra Luxx acesta este chiar protagonista, o fostă actriţă porno a cărei viaţă este dată peste cap atunci când află că a rămas însărcinată.

Levitt va fi Bert Rodriguez, un reporter de divertisment pentru adulţi, nu foarte deştept şi plin de sine. Filmul promite a fi o comedie spumoasă, plină de momente inedite ce includ o prietenă care îi cere Elektrei să îi seducă iubitul, detectivi, bloggeri care scriu despre sex şi vecini instabili emoţional.

În film mai joacă Malin Akerman (alături de Lewitt în galerie), Timothy Olyphant (Live Free or Die Hard, Hitman) şi Emmanuelle Chriqui (Entourage).

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 28 ianuarie 2011 12:35
N-am vazut niciunul din filmele mentionate, dar el nu mi se pare genul de actor potrivit pentru comedii, unde trebuie foarte multa carisma. Mai degraba pentru drame, unde se cere expresivitate...
Han_Solo pe 28 ianuarie 2011 13:04
Iti recomand The Lookout si Brick, sunt filme destul de bune. Killshot si 10 Thing I hate About You(unu din primele sale filme cred) sunt alte 2 filme care merita sa le vezi daca nu ai alte filme., evident ca vorbesc de filme cu Joseph Gordon Levitt.
Elektra Luxx stie careva daca a fost lansat si pe la noi filme sau o data de lansare?

legolas05 pe 28 ianuarie 2011 15:40
este un actor bun....va iesi ceva frumos
AndyB pe 28 ianuarie 2011 17:57
Krakatau - baiatul asta a avut debutul in filmuluiprintr-un serial de comedie. Si a avut un succes foarte mare cu rolul acela. Faptul ca a jucat in Inception un rol serios sau in alte filme e doar versatilitatea actoriceasca. E foarte potrivit pentru comedie.
Krakatau pe 28 ianuarie 2011 19:03
Am vorbit in necunostinta de cauza, am mentionat ca dupa parerea mea, doar dupa aspectul lui, pare mai potrivit dramelor. N-a fost o judecata de valoare.
Ma bucur daca spuneti ca e asa bun si in comedii :P

Nicottine pe 29 ianuarie 2011 21:48
In Mysterious skin face un rol foarte tare, iar filmul e cu devarat memorabil. E un actor care merita urmarit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells