Jean-Claude Van Damme revine la filmul de acțiune. Shannen Doherty, şi ea distribuită

de Gloria Sauciuc în 25 Mar 2024
S-a dat publicităţii prima imagine din Darkness of Man

Simbol al filmelor cu arte marțiale din anii '90, Jean-Claude Van Damme se întoarce la ce știe să facă cel mai bine, odată cu thrillerul neo-noir Darkness of Man. Primele imagini din film au fost date publicității, scrie MovieWeb.

În film, personajul lui Van Damme îl protejează pe fiul unui informator și luptă cu bandele în războiul de pe teritoriul Los Angeles-ului. Viitorul thriller neo-noir îl găsește pe starul din Bloodsport și Kickboxer în rolul unui fost agent al Interpolului care se confruntă cu tot felul de bande nemiloase, într-un război teritorial fără milă. Este un proiect de suflet pentru actor, mai scrie MovieWeb, filmul având-o în unul dintre rolurile principale pe Shannen Doherty.

Un thriller întunecat și curajos, asemănător cu multe dintre eforturile recente ale starului de acțiune, cum ar fi JCVD.

Primele imagini din Darkness of Man au fost dezvăluite de Collider. Darkness of Man este doar unul dintre cele câteva proiecte interesante pe care Jean-Claude Van Damme le are în prezent în pregătire.

Iconicul star de acțiunii va regiza și va juca în drama de acțiune Frenchy. Proiectul a avut o călătorie dificilă până la ecranizare, debutând la Festivalul de Film de la Cannes din 2010, dar nu a reușit să găsească un distribuitor, așa că părți din film au fost refăcute în 2012. În 2020, filmul a fost montat din nou, iar în 2022 titlul a fost schimbat din The Eagle Path în Frenchy.

De asemenea, Van Damme va reveni la franciza Kickboxer în Kickboxer: Armaggedon, alături de colegul său, eroul de acțiune Scott Adkins, și se pare că va juca o versiune fictivă a sa în filmul What's My Name?, în care Van Damme suferă de amnezie și se luptă cu diferiți adversari din întreaga sa carieră, mai scrie MovieWeb.

Exploreaza subiecte similare:

Jean-Claude Van Damme, Shannen Doherty, JCVD, Scott Adkins, Kickboxer, Bloodsport, Darkness of Man

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
WreckItRalphMacchio pe 28 martie 2024 11:17
Rolul lui Shannen Doherty e doar o scena de maximum un minut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells