Jean-Claude Van Damme revine în Kickboxer

de Cristina Grigore în 2 Dec 2014
Remake-ul îl va mai avea în distribuţie pe Dave Bautista (Guardians of the Galaxy)

Kickboxer, unul dintre filmele ce au lansat cariera lui Jean-Claude Van Damme, va fi refăcut, anunţă The Hollywood Reporter, care aduce şi vestea că celebrul actor şi-a negociat recent apariţia în remake. El va juca aşadar alături de Dave Bautista, apărut recent în rolul lui Drax din Gardienii Galaxiei, dar şi de Alain Moussi, cunoscut luptător şi cascador, văzut anul acesta în X-Men: Days of Future Past.

De această dată Van Damme nu va mai juca rolul ucenicului, ci pe cel al maestrului. El îi va lua locul lui Tony Jaa. Celebrul star al filmelor de acţiune urma să joace rolul maestrului Chow, însă a fost nevoit să renunţe din cauza unor neconcordanţe în programul său de filmări.

Noul Kickboxer va spune povestea lui Kurt Sloan (Moussi), un talentat luptător de arte marţiale care trebuie să înveţe străvechea artă de luptă Muai Thai pentru a răzbuna moartea fratelui său, omorât de către Tong Po (Bautista). Master Chow (Van Damme) este cel care îl instruieşte pe Sloan în tainele kickboxing-ului.

De regia filmului, a cărui producţie va începe săptămâna aceasta în New Orleans, este John Stockwell (Blue Crush). Filmările se vor desfăşura şi în Thailanda.

Exploreaza subiecte similare:

Jean-Claude Van Damme, Kickboxer, John Stockwell

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
niko18 pe 3 decembrie 2014 18:29
UN FILM FOARTE BUN !!!!!
niko18 pe 3 decembrie 2014 18:30
JCVD revine in fortza!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells