Incredibles 2, încasări peste așteptări. Are cel mai bun debut al unui film de animație

de Cristina Grigore în 18 Iun 2018
Încasările obținute pe teritoriul nord-american au fost cu 30-40 milioane de dolari mai mari față de estimări

Animația momentului, Incredibles 2, a depășit așteptările realizatorilor și ale analiștilor la box office, scrie Deadline.com. Încasările obținute pe teritoriul nord-american au fost de 180 milioane de dolari, cu 30-40 milioane de dolari mai mult față de estimări.

Sequel-ul Disney/Pixar, lansat la 14 ani după filmul original, a întrecut astfel debutul record al lui Finding Dory (ce a marcat 135 milioane dolari în 2016) şi a devenit pelicula cu cele mai mari încasări în week-end-ul lansării din istorie.

În topul lansărilor americane, Incredibles 2 s-a clasat pe locul 8, însă a mai depăşit un record la categoria celui mai bun debut al unui film destinat audienţei generale – l-a întrecut aici pe Beauty and the Best, un alt hit Disney, apărut pe marile ecrane în 2017 (cu 174,6 milioane dolari la debut).

Cum s-a lansat deocamdată numai pe 26% din pieţele internaţionale – totalul internaţional a ajuns acum la 231,5 milioane de dolari încasări – sequel-ul are şanse destul de mari de a întrece suma obţinută de primul Incredibles, de 633 milioane de dolari.

Filmul arată puterea de atracţie a genului cu supereroi, indiferent că vorbim despre filmul live action, sau de cel de animaţie”, a notat analistul de box office Paul Dergarbedian.

Exploreaza subiecte similare:

Incredibles 2, Finding Dory, Beauty and the Beast

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells