Iată povestea Generalului Hux din Star Wars: The Force Awakens

de Cristina Grigore în 12 Iul 2016
În aşteptarea lui Star Wars 8, aflăm mai multe despre villain-ul primei părţi din reboot

Generalul Hux (interpretat de Domhnall Gleeson) şi-a lansat discursurile fasciste şi încruntate în Star Wars: The Force Awakens, dar între misterul legat de identitatea părinţilor lui Rey, de istoria personajului Kylo Ren, adevărata identitate a lui Snoke şi natura relaţiei dintre Finn şi Poe, cea legată de originile lui Hux a rămas aproape necercetată.

Odată cu apariţia romanului oficial Star Wars, Aftermath: Life Debt, al lui Chuck Wending (în fapt, un sequel al lui Star Wars Aftermath, lansat anul trecut), au ieşit la iveală noi detalii legate de comandantul de încredere al lui Snoke, scrie  numele său complet este Armitage Hux, fiul nelegitm al unui ofiţer al Imperiului, crescut (cum altfel) cu ideea că destinul său este acela de a ajunge stăpânul întregii Galaxii. Când Imperiul a capitulat, el s-a retras înspre Regiunile Necunoscute alături de câţiva ofiţeri imperiali, pentru a fonda Primul Ordin.

Hux va reveni în Star Wars VIII, ale cărui filmări s-au încheiat recent, după cinci luni de filmare, în mare parte la Pinewood Studios din Marea Britanie. Lansarea filmului va avea loc pe 15 decembrie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Domhnall Gleeson, Star Wars: Episode VIII

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 12 iulie 2016 10:57
Imi place actorul care joaca rolul generalului Hux , dar, personal, eu as fi pus un actor mai in varsta intr-un asemenea rol, Domhnall Gleeson fiind prea tanar pentru aceasta partitură - de general, nu orice ofiter. Acest lucru ar fi dat mai multa ”consistență” și veridicitate rolului gen. Hux, pe cand asa ”diluează” mult rolul si chiar filmul, pe ansamblu. O consider una dintre marile gafe din S.W. 7. Părerea mea, desigur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells