Iată-i pe protagoniștii din Professor Marston & The Wonder Women

de Gloria Sauciuc în 9 Oct 2016
Scenariul menționează că Marston a fost, printre altele, inventatorul detectorului de minciuni și că sursa de inspirație pentru Wonder Woman au fost soția sa plus Olivia Byrne

Luke Evans și Rebecca Hall vor juca în producția Sony Professor Marston & The Wonder Women. Sony Pictures Worldwide Acquisitions a achiziționat drepturile de difuzare globală a filmului biografic.

Luke Evans, Rebecca Hall și Bella Heathcote fac parte din distribuția filmului, cu scenariul și regia semnate de către Angela Robinson. Producția a început săptămâna aceasta.

Povestea filmului este biografia lui William Moulton Marston (Evans), cel care a creat în 1941 personajul Wonder Woman, alături de soția sa Elizabeth (Hall) cu care colabora. Heathcote joacă rolul lui Olive Byrne, fostă studentă a lui Marston, cu care cuplul a avut o relație poligamă. Scenariul menționează că Marston a fost, printre altele, inventatorul detectorului de minciuni și că sursa de inspirație pentru Wonder Woman au fost soția sa plus Olivia Byrne.

Evans joacă, la ora actuală, în The Girl on the Train produs de către Universal și DreamWorks, după ce a finalizat de curând producția Disney de acțiune Beauty and the Beast. Evans este reprezentat de către WME și Shelter PR. Rebecca Hall a apărut ultima dată în The BFG și joacă în rolul Christine Chubbuck în Christine, un film care a avut premiera la Festivalul Sundance de anul acesta. Hall este reprezentată de către WME și ID Public Relations.

Heathcote, care a jucat de curând în The Neon Demon, va juca în rolul fostei iubite a lui Christian Grey în Fifty Shades Darker, de anul viitor. Ea este reprezentată de către WME, ca și de Vanlden Public Relations and Consulting.

Amy Redford, Andrea Sperling și Terry Leonard semnează producția, în timp ce Jill Soloway este executive producer alături de Clare Munn de la Boxspring Entertainment.

Exploreaza subiecte similare:

Rebecca Hall, Luke Evans, Bella Heathcote, The Neon Demon, The BFG, Christine, Beauty and the Beast, The Girl on the Train

Alte știri din cinema

Trailer nou: vin' la Nosferatu să te gâdile cu dinţii pe piele

Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson şi Willem Dafoe joacă în remake-ul filmului din 1922

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

Se întoarce Kevin Costner în Yellowstone?

Actorul spune că revenirea sa la cea de-a doua parte a sezonului 5 se va întâmpla "doar în anumite condiţii"

Povestea celei mai scumpe picturi din istorie devine serial

Julianne Moore produce şi joacă rolul principal în serialul despre pictura cumpărată cu 1000 de dolari şi vândută cu 450 de milioane

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells