Fox îmbogăţeşte oferta producţiilor cu supereroi prin Irredeemable

de Cristina Grigore în 6 Mai 2016
Adaptarea benzilor desenate ale studiourilor Boom! va oferi publicului o alternativă la producţiile Marvel şi DC Comics

Oferta producţiilor cu supereroi devine tot mai bogată. Ultima serie de benzi desenate ce va ajunge pe marele ecran este cea lansată în 2009 de Boom! Comics, Irredeemable. Potrivit SlashFilm.com, cei de la 20th Century Fox, stimulaţi de succesul lui Deadpool la box office (ce a obţinut, internaţional, 700 de milioane de dolari) au în plan o diversificare a poveştilor supranaturale pentru toate categoriile de public, o replică la adaptările numeroase ale Marvel şi DC Comics.

Irredeemable spune povestea lui Plutonian, cel mai mare supererou al Terrei, care trece de partea întunericului şi, după ce îşi ucide familia şi prietenii, pune sub stăpânirea sa întreaga lume. Împotriva lui se ridică un grup de supereoroi cunoscut drept Paradigm, hotărâţi să afle cum a avut loc monstruoasa transformare şi să redea liniştea şi libertatea pământenilor.

Benzile desenate, în număr de 36, au înregistrat peste un milion de copii vândute. Ilustraţiile îi aparţin lui Peter Krause, iar texul a fost scris de Mark Waid, recompensat pentru reuşită cu Eisner Comic Industry Award.

De adaptarea poveştii se va ocupa Tommy Wirkola (Hansel and Gretel: Witch Hunters). Regia i-a fost oferită lui Adam McKay (Anchorman, Step Brothers, premiu Oscar pentru scenariul lui The Big Short).

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Adam McKay

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
herleaflorin pe 20 mai 2016 02:13
pare interesant niste supereroi noii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells