După Daredevil, Jessica Jones și Luke Cage, iată că și cel de-al patrulea Apărător Marvel primește un serial numai al lui

de Gloria Sauciuc în 22 Nov 2015
Se lucrează la serialul Netflix „Iron Fist”/„Pumnul de Oțel”

Trei din cei patru eroi cap de afiș de la Marvel Comics via Netflix au fost deja distribuiţi și şi-au jucat deja rolul cel puțin o dată fiecare. Extinderea Marvel TV la serviciul de streaming Netflix a început la începutul acestui an cu „Daredevil”, care, conform declaraţiilor oficiale, a fost cel mai de succes program original de pe Netflix până în prezent, aşa încât s-a hotărât imediat un al doilea sezon, ce ar putea schimba planurile pentru această sub-franciză din Universul Cinematografic Marvel. Iar pe 20 noiembrie 2015, încă doi eroi şi-au făcut debutul: Jessica Jones (Krysten Ritter) şi Luke Cage (Mike Colter), care au făcut echipă cu Daredevil (Charlie Cox) şi reprezintă trei din cei patru Apărători Marvel. Membrul rămas este Danny Rand, alias Pumnul de Oțel.

Nu a existat absolut nicio actualizare oficială privind distribuţia sau producerea „Pumnului de Oțel”, în timp ce Marvel declara că are probleme cu acest serial din cauza naturii sale mistice. Zvonuri mai recente vorbesc despre un scenariu în care The Punisher/Justiţiarul (Jon Bernthal), care este introdus ca personaj principal în sezonul 2 din „Daredevil”, ar putea primi propriul serial și că Pumnul de Oțel ar fi în schimb creat ca film de televiziune.

Pumnul de Oțel/Danny Rand va fi un jucător important în Universul Cinematografic Marvel.

Numai anul acesta avem două seriale Netflix, „Daredevil” și „Jessica Jones”, iar anul viitor avem „Daredevil” sezonul 2 și Luke Cage.

Asta oferă Marvel TV o grămadă de timp înainte să înceapă să filmeze „Pumnul de Oțel” pentru ca aceasta să debuteze în 2017.

Lipsa de noutăţi legate de proiect a lăsat fanii nedumeriţi. În timpul evenimentului pentru premiera „Jessica Jones”, Joe Quesada nu a avut multe de spus despre „Iron Fist”, în afară de faptul că este încă în lucru. „Sunt destul de implicat. Nu sunt pe platou în fiecare zi, dar sunt destul de implicat. se lucrează la Pumnul de Oțel, asta e tot ce pot spune”.

Această provocare de a deschide  Universul Cinematografic Marvel mai mult spre supranatural, misticism şi alte tărâmuri, va fi rezolvată oricum peste un an. Asta pentru că „Doctor Strange” este în lucru și, dacă zvonurile despre Vrăjitorul jucat de Benedict Cumberbatch - că ar apărea în „Pumnul de Oțel” - au un sâmbure de adevăr, povestea originii lui Stephen Strange deschide calea ca elemente de acest gen din folclorul Marvel să apară pe micul ecran, scrie publicația Screenrant.

„Daredevil” a avut o serie de mesaje ascunse, care duc spre Pumnul de Oțel; „Jessica Jones” introduce mai multe personaje puternice, iar „Agenții S.H.I.E.L.D.” de pe ABC au de-a face cu extratereştri. Aceste elemente pavează calea pentu Pumnul de Oțel. Danny Rand va fi un jucător important în Universul Cinematografic Marvel. Numai anul acesta avem două seriale Netflix, „Daredevil” și „Jessica Jones”, iar anul viitor avem „Daredevil” sezonul 2 și Luke Cage. Asta oferă Marvel TV o grămadă de timp înainte să înceapă să filmeze „Pumnul de Fier” pentru ca aceasta să debuteze în 2017. Până atunci am putea fi deja la al treilea sezon „Daredevil”, la sezonul al doilea (sau o combinaţie) din „Jessica Jones” și „Luke Cage”, sau chiar să avem personaje noi, precum Punisher/Justiţiarul și Elektra, ambii fiind capabili să aibă propriile lor seriale.

Este clar că Pumnul de Oțel a fost întotdeauna – și încă este – apărător Marvel. Nu există încă niciun program strict pentru miniserie, dar putem presupune că va debuta pe Netflix înainte de „Avengers: Infinity War” din vara anului 2018. Aceasta ar putea deschide posibilitatea interesantă ca aceste personaje de televiziune să apară şi pe marele ecran, cu unii dintre ei chiar alăturânddu-se Noilor Răzbunători în timpul sau după evenimentele din saga „Răzbunătorii” în două părți, la care se pregăteşte şi partea a treia.

Sezonul 1 al serialului Daredevil este în prezent disponibil pe Netflix. Jessica Jones s-a lansat pe 20 noiembrie 2015 şi vor fi urmate de sezonul 1 al serialului Luke Cage şi sezonul 2 din Daredevil (adică Daredevil V Punisher) în 2016. Pumnul de fier şi The Defenders se vor lansa ulterior. Căpitanul America: Războiul civil se va lansa pe 6 mai 2016, urmat de Doctor Strange pe 4 noiebrie 2016; Gardienii galaxiei 2 – 5 mai 2017, Omul Păianjen – 28 iulie 2017, Thor: Ragnarok – 3 noiembrie 2017, Black Panther – 16 februarie 2018, The Avengers: Infinity War Part 1 – 4 mai 2018; Ant-Man and the Wasp – 6 iulie 2018; Captain Marvel – 8 martie 2019, The Avengers: Infinity War Part 2 – 3 mai 2019, Inhumans – 12 iulie 2019, şi filmele deocamdată Marvel fără titlu de pe 1 mai, 10 iulie şi 6 noiembrie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Jessica Jones, Daredevil, Krysten Ritter, Mike Colter, Charlie Cox, Jon Bernthal, Iron Fist, Doctor Strange, Benedict Cumberbatch, Agents of S.H.I.E.L.D.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 22 noiembrie 2015 14:43
vai de capul meu
Phantom_sub pe 22 noiembrie 2015 22:15
De ce? Nu-ţi place, nu te uiţi, simplu. De exemplu, mie mi-a plăcut serialul daredevil, dar nu şi jessica jones, desi sunt fan david tennant. Am văzut un episod jessica jones, să-mi fac o părere şi-am spus pas. Eşti prea alarmist. Fii mai relaxat, detaşat.
Costirik pe 22 noiembrie 2015 14:59
Tarziu apar stirile la voi. Daredevil e fantastic, sumbru si o doza mare de realism. La fel se anunta si Jessica Jones.E o echipa extrem de inteligenta si profesionista in spatele acestor seriale;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells