De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

de Gloria Sauciuc în 20 Feb 2024
În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Premiile BAFTA 2024 au fost o seară triumfală pentru Oppenheimer, deoarece filmul lui Christopher Nolan, care devine favorit la Oscar, a câștigat majoritatea categoriilor principale. Pe lângă faptul că a câștigat premiul cel mare al serii, cel pentru cel mai bun film și cel pentru cel mai bun regizor, superproducția de non-ficțiune a plecat și cu premii pentru montaj, cinematografie și muzica originală. Vedetele Cillian Murphy și Robert Downey Jr. au câștigat, de asemenea, premiile pentru actor principal și, respectiv, actor în rol secundar. Seara le-a oferit lui Nolan și echipei sale o mulțime de motive de sărbătoare și a făcut ca o victorie la Premiile Oscar să pară și mai probabilă. Însă evenimentul nu a fost lipsit de... peripeții, scrie IndieWire.

Farsorul a urcat pe scenă în timp ce Emma Thomas, producătoarea Oppenheimer și soția lui Christopher Nolan, care îi era alături, îi îndemna pe membrii distribuției să li se alăture, spunând: „Unde sunteți? Haideți, cu toți!” .

În timpul discursului de acceptare a premiului pentru cel mai bun film, Emma Thomas - soția și partenera de producție a lui Nolan - a cerut ca întreaga distribuție să li se alăture pe scenă. În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Academia de Film Britanică însăși a recunoscut luni că s-a confruntat cu o breșă de securitate la gala decernării premiilor BAFTA, în cadrul unui comunicat al instituției, preluat de presa internațională. Securitatea a îndepărtat, din sala unde se desfășura gala, un farsor care a urcat pe scenă în timpul discursului pentru cel mai bun film. Un YouTuber s-a alăturat lui Christopher Nolan și echipei Oppenheimer pe scena de la Royal Festival Hall, în timp ce aceștia primeau cel mai important premiu ale serii. El a stat în spate, purtând un fes negru.

Un purtător de cuvânt al BAFTA a declarat: „Un farsor de pe rețelele de socializare a fost îndepărtat de securitate aseară după ce s-a alăturat câștigătorilor premiului final pe scenă - luăm acest lucru foarte în serios și nu dorim să-i acordăm publicitate prin comentarii suplimentare”. BAFTA, într-adevăr, nu a dat numele individului. Acesta încă nu a postat nimic despre farsă pe YouTube sau TikTok, dar are o anumită tactică atunci când vine vorba de a se strecura la ceremoniile majore de decernare a premiilor, scrie Deadline. Camerele l-au surprins pe farsor cum acesta se alătura cu nonșalanță celorlalți pe scenă, imediat după ce aceștia au primit premiul de la Michael J. Fox.

Premiile BAFTA 2024 au fost decernate duminică, 18 februarie, la Royal Festival Hall din Londra. La cea de-a 77-a ediţie a premiilor academiei britanice, filmul Oppenheimer a câștigat șapte trofee.

poză: BBC iPlayer via Deadline

Exploreaza subiecte similare:

Oppenheimer

Alte știri din cinema

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Kevin Costner aduce la Festivalul de Film de la Cannes „un proiect monumental”: prima parte din „Saga americană”

Westernul Horizon, prima parte din așa numita „Saga americană”, va rula pe Croazetă în afara competiției

Aventură în natură 2: Livrare specială - O poveste animată plină de umor și aventură

În Aventură în natură 2, ne îmbarcăm într-un nou capitol plin de peripeții, alături de Patrick și Oscar.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells