De la cinema, pe streaming - Țestoasele Ninja: Haosul mutanților

de Gloria Sauciuc în 30 Ian 2024
A rulat în cinematografele noastre în toamna anului trecut

Lungmetrajul animat de succes Țestoasele Ninja: Haosul mutanților va fi disponibil pe platforma de streaming SkyShowtime, începând din 9 februarie 2024, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. A rulat în cinematografele noastre în toamna anului trecut și, până în prezent, filmul a încasat peste 162 de milioane de dolari în box office-ul mondial și a obținut un scor al criticilor de 96% pe Fresh Rotten Tomatoes.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem este cel mai nou lungmetraj de animație din seria Țestoaselor Ninja (este și prima animație din seria Țestoaselor timp de 16 ani, din 2007 încoace). Ceea ce frapează la această animație este stilul vizual, ce apropie producția de filmul de autor, aerul de bandă desenată, unul care iese în evidență în comparație cu fotorealismul ce a dominat animațiile de la Toy Story (1995) încoace. Desenul de mână, făcut parcă cu creioane colorate, contururile tremurate oferă o contrapondere fericită la stilul calofil al animațiilor create pe calculator cu care ne-am obișnuit până acum. Este o gură de aer proaspăt în peisajul animațiilor acestui deceniu. Tratarea jucăușă a esteticii de ansamblu a filmului e în mod cert memorabilă. Citiți cronica filmului, aici.

Cât privește subiectul, după ce au fost la adăpost de umanitate pentru mulți ani, frații Turtle și-au propus să cucerească inimile newyorkezilor și să fie acceptați, grație curajului lor, ca niște adolescenți normali. Noul lor prieten April O'Neil îi ajută să înfrunte o misterioasă organizație criminală, dar în curând sunt surprinși de o armată de mutanți care se dezlănțuie asupra lor.

Oferit de Paramount Pictures și Nickelodeon Movies, Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților îi are în distribuție pe Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon, Jackie Chan, Ice Cube și mulți alții.

Alte știri din cinema

ROG Zephyrus G16 (GU605): laptopul de gaming al anului

ROG Zephyrus G16 (GU605) este un laptop de gaming premium care redefinește tot ce știai despre acest segment

Cum s-a antrenat - timp de două luni - câinele din Anatomia unei prăbușiri, pentru a o face pe-a mortul

Anatomia unei prăbușiri mai poate fi văzut în unele cinematografe din țara noastră

Vertijul și variațiile sale în cinema, tema celei de-a 28-a ediții a Festivalului Filmului Francez

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez ce se va desfășura în perioada 21-31 martie la București și în alte 12 orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș

De râsu'‐plânsu': breșă de securitate la BAFTA. Farsorul a urcat pe scenă la discursul pentru Cel mai bun film

În timp ce actorii se îndreptau spre podium, mulți fani care au urmărit gala de acasă au observat că un bărbat fără nicio legătură cu filmul s-a îndreptat spre scenă și a stat în spatele vorbitorilor...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells