Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

(2023)

Țestoasele Ninja: Haosul mutanților

Poster Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Postere Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Sinopsis Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem SUB

După ani de zile în care au fost feriți de lumea oamenilor, țestoasele își propun să câștige inimile newyorkezilor și să fie acceptați ca adolescenți normali prin acte eroice. Noua lor prietenă, April O'Neil, îi ajută să se lupte cu un misterios sindicat al crimei, dar curând sunt depășiți de situație când o armată de mutanți se dezlănțuie asupra lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Paul Rudd Paul Rudd Mondo Gecko (voce) Giancarlo Esposito Giancarlo Esposito Baxter Stockman (voce) Rose Byrne Rose Byrne Leatherhead (voce)
Jackie Chan Jackie Chan Master Splinter (voce) Seth Rogen Seth Rogen Bebop (voce) John Cena John Cena Rocksteady (voce)
Ice Cube Ice Cube Superfly (voce) Maya Rudolph Maya Rudolph Cynthia Utrom (voce) Hannibal Buress Hannibal Buress Genghis Frog (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Nickelodeon Animation Studios

Tip Ecran

normal, 3D

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Weekend premieră (07.08.2023)
  • Loc 5
  • Spectatori 11.968
  • Încasări (RON) 326.222,70
Total
  • Spectatori 54.306
  • Încasări (RON) 1.204.468,54
  • Încasări (USD) 264.206,74

Părerea criticului

Gloria pe 16 August 2023 13:16
O gură de aer proaspăt, adolescentin
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, acum pe marile noastre ecrane, este cel mai nou lungmetraj de animație din seria Țestoaselor Ninja (este și prima animație din seria Țestoaselor timp de 16 ani, din 2007 încoace). Ceea ce frapează la această animație este stilul vizual, ce apropie producția de filmul de autor, aerul de bandă desenată, unul care iese în evidență în comparație cu fotorealismul ce a dominat animațiile de la Toy Story (1995) încoace. Desenul de mână, făcut parcă cu creioane colorate, contururile tremurate oferă o contrapondere fericită la stilul calofil al animațiilor create pe calculator cu care ne-am obișnuit până acum. Este o gură de aer proaspăt în peisajul animațiilor acestui deceniu. Tratarea jucăușă a esteticii de ansamblu a filmului e în mod cert memorabilă.

Mai surprinde plăcut distribuția de voci de… citeşte

0 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 06 August 2023 13:45
Un deliciu animat pentru întreaga familie
Pe nepusă masă, ne întîlnim din nou cu cei mai interesanți și ciudați eroi de benzi desenate din toate timpurile. O gașcă de țestoase iubitoare de pizza, cu nume de artiști renascentiști, care luptă împotriva criminalității,

Fanii francizei știu că țestoasele nu sunt nimic fără liderul lor, Splinter (Jackie Chan), un șobolan care a fost și el transformat, ulterior devenind tatăl adolescenților mutanți care i-a învățat abilitățile ninja pentru a se proteja. Splinter este un părinte elicopter, ordonându-le băieților să stea departe de ființele umane cu orice preț, un sfat care ar trebui urmat de majoritatea părinților umanoizi. O străfulgerare a memoriei dezvăluie că Splinter împreună cu țestoasele au încercat să intre în grațiile oamenilor, dar aceștia au fost îngroziți, ceea ce este de înțeles, specia din care facem… citeşte

0 5

Spune-ţi părerea despre Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells