Cine va fi noua Furiosa, în locul lui Charlize Theron, care nu va mai apărea în noul film Mad Max

de Gloria Sauciuc în 19 Mai 2020
Jodie Comer e noua candidată puternică pentru rolul la care și Anya Taylor-Joy e avută în vedere

De curând, s-a anunțat că dezvoltarea mult-așteptatului prequel Mad Max: Fury Road, axat pe personajul feminin Furiosa, trece într-o nouă etapă pe măsură ce regizorul George Miller confirmă că începe lucrul la acest proiect. Totuși, aflăm în același timp că Charlize Theron, care a jucat-o pe Furiosa în Fury Road, cu siguranță nu va mai juca, ținând cont că filmul se referă la anii de tinerețe ai personajului. Miller are în vedere cel puțin două actrițe pentru noua Furiosa.

The Hollywood Reporter anunță că Jodie Comer este noua candidată pentru rolul lui Furiosa din spin off-ul la Mad Max. Comer nu este însă prima opțiune pentru rolulul acestei șoferițe dure de camion, cu un singur braț, vopsită pe față și rasă pe cap. Totuși, ca și Theron, Comer este una dintre cele mai bune actrițe de azi și probabil o va juca cu brio pe Furiosa.

Comer este cel mai bine cunoscută pentru rolul unuia dintre cele două personaje principale din Killing Eve, producția premiată de la BBC America. Actrița însăși a fost nominalizată la zeci de premii pentru rol, repurtând premiul Emmy pentru cea mai bună actriță anul trecut. De asemenea, sunt așteptări ca ea să devină un nume mare al ecranului cu roluri în filmul lui Ryan Reynolds Free Guy, dar și unul dintre actorii din rolurile principale în filmul de epocă mult-așteptat semnat de Ridley Scott, The Last Duel, unde joacă alături de Matt Damon, Adam Driver și Ben Affleck.

Desigur, Comer nu e singura actriță candidată pentru rolul lui Furiosa. În martie, s-a anunțat că Miller a discutat deja cu Anya Taylor-Joy despre rol. Așadar, cu toate că Jodie Comer ar putea fi o alegere bună, este evident că regizorul dorește să aibă de unde alege pentru a găsi actrița pentru rolul care a făcut-o iconică pe Charlize Theron într-o ipostază insolită.

Acum, deși filmul cu Furiosa este pe masa de lucru a lui Miller, asta nu înseamnă că îl vom vedea la anul în sălile de cinema. De fapt, înainte de a începe lucrul la acest film, regizorul va semna povestea de dragoste Three Thousand Years of Longing, cu Tilda Swinton și Idris Elba. Și lucrul la acel film nu vor începe până la finalul pandemiei. Însă, atenție, suntem mai aproape ca niciodată de începutul prequel-ului la Fury Road, așadar merită să așteptăm!

 

Exploreaza subiecte similare:

Jodie Comer, Charlize Theron, Anya Taylor-Joy, Mad Max: Fury Road

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells