Abonamentul anual Disney+ disponibil acum la 239,90 lei, pe bază de preînregistrare

de Cinemagia în 10 Mai 2022
Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie

Începând de astăzi, fanii Disney+ din România se pot înregistra pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare:  
239,90 lei pentru abonamentul anual. Astfel, cei care accesează oferta se pot bucura de 12 luni de Disney+ la prețul pentru 8 luni, raportat la costul abonamentului lunar.

Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansarea Disney+ și poate fi activată până în data de 26 iunie 2022.

Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Abonații vor avea acces la seriile Star Wars
Cartea lui Boba Fett și The Mandalorian, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau și mult-așteptata serie Obi-Wan Kenobi. În plus, abonații vor putea viziona seria Moon Knight, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, dar și Shang-Chi și legenda celor zece inele, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Abonații vor putea să urmărească, de asemenea, filmul Luca de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, producția Encanto de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar, care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și Cruella, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei Cruella de Vil.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona producții precum serialul de comedie Crime în imobil, mini-seria Pam & Tommy, The Kardashians, Regine, cât și serialele Familia Simpson, Anatomia lui Grey, 9-1-1 și Black-ish. De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum și filmul documentar Free Solo premiat cu Oscar.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, profiluri care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Cum se activează oferta:

  • Cei interesați trebuie să acceseze www.disneyplus.com pentru a-și înscrie adresa de email și pentru a consulta termenii și condițiile complete.
  • Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.
  • Această ofertă introductivă va fi disponibilă numai pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie, la miezul nopții.


Ne puteți găsi și pe https: facebook.com/DisneyPlusRO

Exploreaza subiecte similare:

The Mandalorian, Jon Favreau, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Moon Knight, Oscar Isaac, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Simu Liu, Awkwafina, Luca, Encanto, Cruella , Emma Stone, Pam & Tommy, The Simpsons, Grey's Anatomy, Black-ish, Free Solo

Alte știri din cinema

Jujutsu Kaisen 0: un anime de acțiune despre vrăjitori, blesteme și iertare

Din 20 mai, Jujutsu Kaisen 0 (2021) poate fi văzut în cinematografe

Documentarul Tutankhamon – Ultima expoziție, în premieră din 20 mai

Va fi proiectat în cinematografele Happy Cinema din București și din țară

La cinematograful Cinemax te poți bucura de popcorn 1+1 gratis, oferit de Dan Badea

Intră în filmul lui Dan Badea și savurează o experiență cinematografică la maxim

Margot Robbie este protagonistă doar în unul dintre cele două scenarii pregătite pentru Pirații din Caraibe 6

ProducătorulJerry Bruckheimer: „avem două variante de scenariu la Pirații – unul cu ea, unul fără ea...”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells