Une femme à sa fenêtre

(1976)

O femeie la fereastră

Poster Une femme à sa fenêtre Postere Une femme à sa fenêtre

Sinopsis Une femme à sa fenêtre

Mai mult

Grecia, 1936. Frumoasa aristocrată Margot Santorini, soția ambasadorului Italiei la Atena, este implicată, fără voia ei, mai mult din plictiseală, în jocurile politice ale vremii, pentru că, din întâmplare, îl lasă să intre în camera ei, pe fereastră, fără a ști cine este, pe Michel Boutros, luptător în rezistență. Margot îl ajută apoi pe Michel să scape de urmăritori. Cei doi se implică într-o poveste sentimentală, despre care, va afla, peste ani, fiica lui Margot, sosită…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 11 Mai 2013 20:41
Grecia, anilor '36. Frumoasa aristocrată Margot Santorini, soţia ambasadorului Italiei la Atena, este implicată, fără voia ei, mai mult din plictiseală, în jocurile politice ale vremii, pentru că, din întâmplare, îl lasă să intre în camera ei, pe fereastră, fără a şti cine este, pe Michel Boutros, luptător în rezistenţă. Margot îl ajută apoi pe Michel să scape de urmăritori. Cei doi se implică într-o poveste sentimentală, despre care, va afla, peste ani, fiica lui Margot, sosită la Atena.
0 1
Carcotas pe 7 martie 2022 18:01
O poveste chinuita,plictisitoare,cu puzderie de replici elaborate,confuze,redate teatral. R Schneider usor botita,Ph Noiret letargic si un comunist din recuzita,presteaza indiferenti.
lili22 pe 11 Mai 2013 23:18
Romy frumoasa si eleganta.Atit
Dar un scenariu confuz, te intrebi daca toti erau de stinga cum a reusit sa stea Hitler pe pozitii atit de multi ani.In plus vezi o grecoaica facind o cruce catolica, asta fiind una din greselile numarate.
Acest film nu mi-a placut.

0 4

Spune-ţi părerea despre Une femme à sa fenêtre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells