Păreri The Lord of the Rings: The Return of the King

(2003)

Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui

Ordonează după
user-5a66672a75655 pe 23 Ianuarie 2018 00:40
Le urmăresc si acum de 5 ani n-truna aproape luna de luna super filmul. Si hobbit.. faceti si hobbit 4..
gamblerrambler pe 23 Iulie 2016 17:19
Intoarcerea Jedi....regelui
Filmul anului 2004.
Interpretare exceptionala, actori buni, efecte vizuale superbe, scene epice de batalie, muzica superba

AlexandruDragosStegaru pe 23 Ianuarie 2016 19:57
The Lord of the Rings: The Return of the King
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
XShadowX pe 25 Ianuarie 2015 18:00
CAPODOPERA CINEMATOGRAFICA
Nu sunt cuvinbte sau review-uri care sa descrie acest film , pur si simplu trebuie sa il vedeti daca nu l-at vazut , ma refer la toate cele 3 filme ,la toata trilogia si daca se poate inainte va recomand sa cititi cartile ! Este al treilea si ultimul film al trilogiei si poate cel mai bun ( nu degeaba a luat 11 oscaruri ) , se termina destul de interesant (asta imi plac cel mai mult) , tine uneori prea mult ( adik o lungeste degeaba) insa este si va fi un MUST SEE de vazut si revazut pana la adanci batraneti !
XxRedBullxX pe 21 Iunie 2014 09:55
The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
Un sfârșit grandios pentru o o serie de excepție, una dintre cele mai bune trilogy.
Au fost multe momente de neuitat in aceasta serie de filme, unele chiar impresionate cum ar fi : " focurile aprinzându-se unul după altul pe vârfuri de munte, ducând tot mai departe un semnal de bătălie."

A fost un comentariu mai sus "Legolas are un moment de geniu acrobatic si fericire pura, pe spinarea unui elefant" foarte tare :)).

O trilogie geniala, o capodopera în toată măreția cuvântului., merita sa o vizionați.

Claudynho pe 31 Ianuarie 2014 16:05
Un fim plin de aventura cu actori geniali !!! Recomand vizionarea Trilogiei The Lord of the Rings
david_ardelean pe 31 Decembrie 2013 18:38
lord of the king este un film foarte bun si este un film care are multe efecte speciale nu in multe filme intalnesti asa efecte si peisaje frumoase este un film de nota 10 care merita vazut este un film care are niste peisaje extraordinare de frumoase.
Spikos pe 03 Mai 2013 08:07
Un basm frumos cu printi si printese , cu "pitici" , plin de fantezie , bine realizat epic , cu efecte spectaculoase , cu lupte in care binele invinge ; la categoria careia - i apartine (fantezie , basm , poveste - gen minor) este foarte bun ; nota 8 .
Razvan pe 23 Februarie 2008 17:58
Un film extraordinar merita 5 stele ,totul a facut soundtrackurile,si grafica.Dupa parerea mea putini actori si-au facut treaba in filmul acesta.Si sa fim seriosi frodo a jucat bine? In tot filmu era lesinat si facea ca si o bal;ena care e gata sa nasca...Oricum per ansamblu a fost super,dar nu bate Titanicu chiar daca a avut erori incercati sa priviti si voi din alt aspect nu doar ca aia nu stateau unde tebuie sau ca vaporu avea 20 de ferestre in loc de 30 si tampenii dinastea... povestea a fost bestiala si soundtracku mcu mult peste cel din LOTR...Aragorn,Legolas si Gimli bateau cate 14 mii de elefanti si 300 000 de orci .. f frumos film in orice caz=))
crilove8 pe 24 martie 2012 21:26
Despre Frodo crezi ce vrei......dar el isi juka rolul...si si-l juka foarte bine....I LIKE :)
iuliana pe 25 Ianuarie 2008 18:21
cred ca acest film este cel mai frumos din lume si imi lace f mult,mai ales melodia lui pippin din ultima parte.as vrea sa mai fie cateva parti pt ca mia placut la nebunie.ii dau nota 10+ cel mai mult din film mia placut de legolas dar si de ceilalti.va pup sper ca intr-o zi regizorul care a facut acest film sa il mai continuie pt ka a fost un film minunat.chiar daka filmul este din 2003 nu conteaza.THE BEST.
soldea ana maria pe 08 Decembrie 2007 00:32
buna!acest film este preferatul meu si imi pare rau ca nu il am acasa mias dori fff mult.super tare filmu toate 3 parti si mai ales ca frodo a jucat f bine in film.multumesc bye:P
Elrond pe 14 Septembrie 2007 16:19
Va multumim pentru toate mesajele care ni le-ati lasat.Va suntem recunoscatori si ne bucuram ca va place atat de mult filmul realizat de Petter Jackson.Desi o sa va dezamagim putin..toata munca i se datoreaza regizorului, dar in primul rand lui J.R.R. TOlkien(odihneascase`n pace)..autorul romanului "The Lord of The Rings"...v`as recomanda sa vedetzi The Hobbit si dup`aceea The Lord of the Rings.
butiu crina pe 13 Iunie 2007 18:27
cel mai tare film love u Legolas(ORLANDO BLOOM)
Jugulator pe 03 Iunie 2007 11:00
Alaturi de Gladiatorul cele mai tari filme din Istorie
Miklos Robert pe 03 Iunie 2007 00:40
de ce vi se pare ciudat ca a primit oscar pt ca e inspirat dintro carte.. la oscar e sectiune pt scenariu adaptat si pt scenariu original.. acest film a castigat la prima dintre ele..
Nechifor Roxana pe 02 Iunie 2007 11:42
FFFF frumos filmul... Mister, suspans, frumusete, adevar, dragoste. Toate la un loc alcatuiesc ceea ce putini regizori reusesc sa realizeeze. Cel mai bun film
danielopol radu pe 11 Aprilie 2007 13:05
este cea mai buna serie din toate timpurile doar a castigat in total 17 oscaruri din 24 nominalizari ultima castigand 11
bejan lavinia pe 07 Aprilie 2007 17:44
cel mai tare film vazut d mine pana acum,cea mai best poveste .nu am cuvinte sa scpun cat de mult mia placut .las mai vedea de 100 de ori.toate partile sunt the best!:x:-*
Slayer pe 11 Martie 2007 16:55
Un film bun .. dar nu cred k unul dintre cele mai bune din 2003 si nu cred k merita cele 12 oscaruri doar pt efectele care au fost impresionante si scenariul inspirat dintr-o carte .
bubu pe 24 Februarie 2007 16:22
nu cred ca se va mai face vreodata vre un film la fel de bun...tot respectul meu
bulea ecaterina pe 10 Februarie 2007 15:42
imi place mult acest film are un subiect interesanta
este bine realizatr. :*:*:*:*:*

szasz andrea pe 03 Februarie 2007 10:25
Mie mi sa parut ca acest film este cel mai bun si l-as vedea inca o data!
Herman Vlad pe 29 Decembrie 2006 15:35
Cel mai bun film din istorie.cine nu la vazut sa puna repede ochii p el1Orlando Bloom mia placut cel mai mult din tot filmul!!!Sun sigur k va avea un vitor d eau!!!un msg pt toti criticii:la filmul asta chiar nu aveti ce critica!!!AN NOU FERICIT d eaici din mm
manusa pe 13 Decembrie 2006 20:44
cei ce habar nu au ce ii ala un film fain vorbesc 'naspa' :)) k acest film a fost si va fi unul dintre cele mai frumoase si interesante filme :D
oneringtorulethemall pe 13 Decembrie 2006 17:43
sunt si io curioasa dak in afara de filmu asta si de mata ai mai vazut ceva, k poate de aia ai tu impresia k e filmu prost... dak ma intelegi ce vreau sa zic, k nu stiu cum stai cu iq-ul...
nu stiu dak moderatorii o sa-mi dea mesajul, dar oricum

narcis pe 10 Decembrie 2006 14:24
e cel mai cool film vazut in viata mea!!!si am vazut multe!!toate 3 partile au fost super bestiale!!=))
luizastef pe 05 Decembrie 2006 18:49
lord of the rings e cel mai tare fil!!!si legolas greenleaf e cel mai dragut dintre personaje
Todica Miruna pe 03 Decembrie 2006 13:02
Stapanul Inelelor e cel mai tare film pe care lam vazut.Toate cele trei parti sunt fff reusite dar dintre toti actori ORLANDO BLOOM e cel mai frumos.La ultima parte am reusit sa plang de vreo 10 ori consecutiv. E CEL MAI TARE FILM
Bogdan pe 03 Decembrie 2006 01:09
cel mai tare film :D
glont ionut alexandru pe 02 Decembrie 2006 20:09
eu cred ca acest film este istoric si tare
Petre Catalin pe 01 Decembrie 2006 17:20
este cel mai bun film ;).....mi`a placut la nebunie si inka imi place ... ! :D
Constantinescu Daniel And pe 28 Noiembrie 2006 18:40
Filmul Stapanul Inelelor este cel mai bun film vazut vreodata. Si sa nu ma acuze ceilalti cand spun ca si ei ar fi vrut sa se afle in locul personajelor si sa traiasca o poveste asemanatoare.
Nicolas pe 20 Noiembrie 2006 22:08
nu mai zicetzi nimica?? eu nu prea intru pe adresa ca am calculatorul stricat....cine a vazut filmul "The Lord of the Rings sambata seara la 8:30 pe ProTv??....A fost SOOOOOOPER MIJTO:((......mai are si sambata asta "Cele Doua Turnuri":X:X:X.....crek iar nu o sa mai plec din fata televizorului 3 ore:)):*:*.....sunt o foarte mare fana a filmului si deasemenea fana a actorilor din el....hei....cine are sa imi dea si mie adresa lui Orlando Bloom?(nu k nu l0as vizita.....dar vreau sa-i scriu);))...deci...cine are si vrea sa ma ajute...sa imi lase msg pe site-ul asta:*:*(ms`ik)
mihaela dinca pe 17 Noiembrie 2006 14:21
Pai mei neo mihaela din fieni, mai intreaba si tu in stanga, in dreapta inainte sa-ti iasa ceva pe gura(sau pe tastatura)intr-un loc public ca asta. Daca nu stiai, iti zic eu: filmul a fost facut dupa niste carti ale unuia, Tolkien, deci nu se pune problema dak merita sau nu sa aiba un final fericit.
Mai intrati si voi pe pagina lui Tolkien, k pana acum ceva timp eram singura care scrisese ceva vreodata pe acolo. Sper k s-a schombat situatia, acum ma uit.

neo_mihaela pe 12 Noiembrie 2006 18:53
Este foarte foarte misto filmul. Este unul din cele mai frumoase filme pe care le-am vazut vreodata. Tot mi-a placut la el in afara de final. A fost foarte trist. Filmul merita sa aiba un happy end.
KARACSONY MARIANA pe 02 Noiembrie 2006 16:51
PANA IERI NU M-AM UITAT LA FILM NU IMI PLAC FILMELE CARE NU SE APROPIE UNPIC DE REAL,DAR ACEST FILM MI-A PLACUT FOARTE MULT, NU AM PLECAT DIN FATA TV PANA NU AM VAZUT TOATE PARTILE
Nicoleta pe 28 Octombrie 2006 19:34
as vrea sa mai vad odata filmul intreg....dar nu il am:(...in timpul saptamanii nu prea intru pe net...in weekend da.....luati-mi id-ul ca sa vb`im pe mess: elf_nicolas:-<...
Nicoleta pe 21 Octombrie 2006 18:37
Am avut norocul si am vazut toate 3 partile ale filmului.....este foarte frumos.In viata mea nu am vazut film mai frumos ca asta.Imi place mult Legolas(Orlando Bloom),dar si ceilalti actori.Shtiu multe despre film.Cine mai zice ca filmu este najpa sau deastea o incurca cu mine.Daca vreti sa tineti legatura cu mine.....ma gasesitzi pe messenger: elf_nicolas.....:D
mihaela dinca pe 12 Octombrie 2006 16:32
salut fanilor lotr.
ati auzit k apare the hobbit? ieeeeeeeeeee!!!!!!!
prin 2008 (nasol). dar ce ziceti de versiunea muzicala a trilogiei? cica se cauta pitici parosi(indeosebi picioarele:)) )care stiu sa cante. a, si e made in GB. sper din toata inima s nu fie o porcarie, k nu stiu ce le fac. sper sa mai joace ian mcKellen, k pe altcineva nu as vedea in rolul lui gandalf.

traiasca LOTR si fanii sai

andreiclawhammmer pe 05 Octombrie 2006 06:20
Stapanul Inelelor ests fara doar si poate o capodopera cinematografica...
Eh hai sa schimb placa,ca asta deja ii veche...este o trilogie perfecta din toate punctele de vedere,am vazut partea a III-a cel putin de 9 ori numa la cinematograf si sunt fericitul posesor al editiei de colectie al celor trei parti,dvd-uri care contin scene taiate la montaj si nedifuzate pana acum.
LOTR este un fenomen si va ramane cel putin la fel de mult ca altele gen SW,Matrix,The Godfather,etc

Nienor pe 29 Septembrie 2006 15:02
"Uite! Cate-un prost din nou rasare
E de-al nostru, al nostru-i oare?"
Trebuie sa fii un mare prost sa critici filmul asta. Si mai ales cand il califici cu cuvinte gen'naspa'. Asta denota lipsa ta de cultura.
IT IS A PURE AND GENUINE MASTERPIECE.

Mae Galadriel pe 07 Septembrie 2006 16:56
Intr-adevar,"un MIC fan",lumea inca se mai uita la LOTR,si se va mai uita si de acum incolo,mai ales ca am auzit ca partea a 3-a va fi difuzata in curand la televizor!Inca o sansa pentru ca LOTR sa-si adune noi fani(cunosc persoane care au vazut de abia acum filmele si pe loc s-au indragostit de ele).Eu spun ca in permanenta se va vorbi de acest fenomen incununat cu 17 oscaruri!!!
un MIC fan pe 31 August 2006 18:08
nu-mi vine sa cred ca inca lumea mai posteaza aici ... recunosc ca nu am mai vazut de mult filmele. Cred ca a trecut mai bine de 6 luni de zile. Si acum le reiau si imi dau seama ca au aceasi valoare pentru mine. un film care sa reziste atat de mult in inima cuiva e un mare lucru. este perfect per total. vizionare placuta in continuare
Mae Galadriel pe 03 August 2006 21:21
Nu stiu daca sunt de prisos cuvintele.Este o capodopera si va ramane o capodopera, iar cand spun acest lucru nu ma gandesc doar la film.Felicitari tuturor,de la profesorul Tolkien, pana la echipa de realizare a filmului.Felicitari lui Peter Jackson, Elijah "Frodo" Wood (atat de mult s-a identificat cu personajul! BRAVO!!!),Ian McKellen,Cate Blanchett,Sean Astin,Viggo,...etc, cat si sincere felicitari celor de la toate departamentele WETA!!!!!!!Un film fin,subtil,de "n" OSCARURI si emotionant pana la lacrimi!!! Intradevar ONE FILM THAT RULE THEM ALL! Filmul mileniului!
Bulgariu Alex pe 03 August 2006 10:03
A fost un film extraordinar mult mai bun ca celelalte doua!
Mosor Vlad pe 19 Iulie 2006 12:57
Ce sa mai zic o trilogie unica din toate punctele de vedere si sper ca zvonurile ca o sa mai apara un Lord of the Rings cel mai probabil "The Hobbit" .
Thanks so much!!!!

rogojan ana_maria pe 09 Iulie 2006 01:17
e cel mai marfa film pe care l-am vazut sincer vorbesc ..crd k am vazut toate trei partile d o gramada d ori..si nu m-am saturat..ii sfatuies pe cei care n-au apucat inca sa-l vada..pupici
mihaela dinca pe 06 Iunie 2006 13:13
Desi au trecut 5 ani de la lansare, eu nu am reusit sa vad filmele decat iarna trecuta, inainte sa citesc cartile.
Cele 3 LOTR sunt cele mai frumoase filme din istoria cinematografului si nu stiu daca vreodata vreun film le va ajunge macar la degetul mic.
Poate ca intr-un fel a fost mai bine ca am vazut filmele inainte sa citesc cartea, fiindca nu stiu daca mi-ar mai fi impresionat asa de mult daca ar fi fost invers.
Cartile au fost magnifice, nici nu am cuvinte sa spun cat de mult m-au impresionat; voi ramane marcata pentru totdeauna de ele. Si cand vorbesc de carti, nu ma refer numai la trilogie, ci si la 'Hobbitul', 'Silmarillion' si 'Povesti neterminate', pe care le-am citit de cate 2-3 ori si de fiecare data m-a uluit cata imaginatie a putut sa aiba acest Tolkien.
In prefata primei carti, Tolkien le spune celor care dispretuiesc universul creat de el ca… citeşte

Duca Ionut pe 26 Mai 2006 10:50
Stapanul inelelor este filmul meu favorit si as vrea sa se difuzeze de mai multe ori pe posturi romanesti.Imi place la nebunie si cel mai mult imi place de Aragon si de Leogolas este un film foarte reusit si cred ca aproape toti oamenii au l-au vazut sau macar au aflat ceva despre el.
ADI&CIPI pe 16 Martie 2006 11:58
CEL MAI BUN FILM DE RAZBOI PE CARE L-AM VAZUT