48 Hrs

(1982)

48 de ore

Poster 48 Hrs Postere 48 Hrs

Sinopsis 48 Hrs

48 Hrs

Nick Nolte este politist. Eddie Murphy este un delicvent inchis in spatele gratiilor. Nu se plac, dar au nevoie unul de celalalt pentru a rezolva un caz. Sunt de aceeasi parte a baricadei si trebuie sa lucreze impreuna timp de 48 de ore!

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Euro Entertainment Enterprises

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 13 Septembrie 2017 07:07
Interacțiuni energice și mult umor
Au fost vremuri când Nick Nolte nu era prieten atât de bun cu paharul și Eddie Murphy era doar un „cioroi” simpatic dornic să se remarce, iar niciunul dintre ei nu suferea încă de vedetismul care le-a distrus ulterior cariera cinematografică. În acele vremuri, cei doi au obținut rolurile principale din „48 Hrs.” (destinate inițial lui Clint Eastwood și Richard Pryor), un film de acțiune pe atunci atipic pentru că presupunea o colaborare de nevoie între un polițist alb dur și un pușcăriaș negru plin de vicii; filmul era gândit ca o combinație acțiune - comedie care se baza pe interacțiunea spontană dintre cele două personaje.

Pretextul acțiunii este simplu: un delicvent periculos evadează și ajunge pe străzile din San Francisco în căutarea prăzii, ucigând doi polițiști. Pe urmele lui pornește inspectorul Jack Cates (Nick Nolte),… citeşte

3 0
Manusa pe 06 Aprilie 2012 13:23
Un film politist foarte bun, cu o actiune buna si care are momente haioase. Nick Nolte joaca foarte bine in rolul lui Jack Cates, iar Eddie Murphy joaca in stilul caracteristic. Pacat ca astazi Eddie Murphy nu mai are aceeasi prestatie buna in filmele lui.
1 0
marius93 pe 15 Noiembrie 2013 20:29
O comedie de actiune buna cu un duo destul de inedit: seriosul Nick Nolte si ca de obicei guralivul Eddie Murphy. Sunt alte filme cu tema asta ceva mai reusite, insa oricum si asta merge pentru o vizionare.
0 0
MikkaelWolfganger pe 01 Februarie 2013 11:17
Unul dintre filmele de actiune care mie mi-au placut.Distributia este super, Eddie Murphy si Nick Nolte, aflandu-se in cea mai buna forma, scenariul destul de original si foarte bine scris, momente de actiune care m-au lasat speechless si umor ce mi-a scos din gatlej ceva LOL-uri.Foarte bun.8.
0 0
Iulidesprefilme pe 14 Octombrie 2012 13:20
De regulă, primul din serie e şi filmul cel mai bun. Aprecieri pentru actori, pentru subiect.
0 0
zeki pe 24 Decembrie 2011 15:39
Surprinzator de placut filmul , Eddie Murphy ca de obicei de face sa razi in toate filmele , in special si in acesta , este o actiune imbinata si cu putin de comedie , mai rar apar unele faze intre Murphy si Nolte cand se cearta , in rest ... filmul e beton !
0 0
matew10 pe 21 Decembrie 2011 11:05
Un sticlete si un puscarias fac echipa perfecta pentru prinderea unor criminali cu sange rece. Avem o portie buna de ras plina de ironie, replici taioase, batai originale, sarea si piperul unei comedi politiste ce nu trebuie ratata.
0 0
cetateanu pe 25 August 2010 11:47
Nick Nolte este politistul Jack Cates pentru a putea sa rezolve un caz apeleaza la Reggie Hammond (Eddie Murphy) un delicvent care se afla dupa grati.Intelegerea este sa il scota de la inchisoare 48 de ore timp in care sa il ajute sa rezolve cazul.Firi diametral opuse cei 2 trebuie sa isi uneasca fortele pentru a reusi,de aici rezulta o serie de situati care stirnesc hazul.
0 0
XShadowX pe 05 Martie 2015 12:24
Foarte bun filmul....
Este un film bun , vechi de actiune cu un duo expliziv format din Eddie Murphy si Nick Nolte ;) , un MUST SEE !
0 1

Spune-ţi părerea despre 48 Hrs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells