Articole Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

(2006)

Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby

Despre actori

WILL FERRELL (Ricky Bobby / Scenariu / Producător Executiv) a devenit unul dintre cei mai populari interpreţi comici membru al echipei care realiza spectacolul „Saturday Night Live” timp de şapte sezoane memorabile din anul 1995 până în anul 2002. În ceea ce priveşte marele ecran, el a excelat ca star al unor comedii recente de succes precum Elf, Bewitched, Old School, Kicking & Screaming şi The Producers, pentru ultimul primind o nominalizare în anul 2005 pentru Globul de Aur la categoria Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar într-un Musical. De asemenea recent el a lucrat cu regizorul Woody Allen la filmul Melinda and Melinda şi a împrumutat vocea Omului cu Pălăria Galbenă în filmul animat de un real succes Curious George.

Proiectele următoare ale lui Ferrell sunt, filmul Blades of Glory în care va juca alături de Jon Heder şi Will Arnett, şi filmul regizorului Marc Forster, Stranger Than Fiction, alături de câştigătorii de Premii Oscar Dustin Hoffman şi Emma Thompson.

JOHN C. REILLY (Cal Naughton, Jr.) are oportunitatea de a explora latura sa comică în filmul Vitezomanu’ Ricky Bobby după ce a câştigat recunoaştere din partea criticilor în filme dramatice recente precum The Aviator, Dark Water, Gangs of New York, The Hours şi Chicago (pentru care el a câştigat nominalizări la Premiul Academiei şi la Globul de Aur pentru categoria de Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar).

SACHA BARON COHEN (Jean Girard) este poate cel mai bine cunoscut pe ambele părţi ale Oceanului Atlantic în rolului gazdei talk show-ului Ali G în serialul pentru televiziune apreciat de către critici „Da Ali G Show”, care a condus la lansarea filmului pentru marele ecran Ali G Indahouse în anul 2002, şi în comedia care urmează să fie lansată în curand, Borat, al carui autor şi interpret principal este..

MICHAEL CLARKE DUNCAN (Lucius Washington) a devenit cunoscut în rolul criminalului condamnat John Coffey în filmul din anul 1999 The Green Mile, rol care i-a adus nominalizări pentru Premiul Academiei şi pentru Globul de Aur la categoria Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar.

Sinopsis Despre realizatori
Film - Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

(2006)
Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby
6.7 207 voturi 8 păreri
jinglebells