Păreri Requiem for a Dream

(2000)

Requiem pentru un vis

Ordonează după
LavyBogdy pe 05 Septembrie 2010 09:28
Impactul mesajului este foarte puternic unde denotăm clar de ce e capabilă o ființă umană când e dusă la capătul disperării,pierdută în dependență.Adio viață,adio iubire, adio libertate,adio respectul de sine.Magnific! Iar soundtrack-ul e la același nivel.
Personajele te obligă să simți,muzica te obligă să plângi,filmul te obligă să tremuri.

cireasa.de.iarna pe 03 August 2010 12:11
un film foarte reusit cu foarte multe drama....poate prea multa drama....exceptional....
marphelle pe 23 Iunie 2010 20:30
Un singur lucru am de adaugat: cat de sarcastic trebuie sa fii pentru a prezenta o decadere abrupta si atat de socanta a unor personaje,folosind "Lux aetherna" pe fundal? Intr-adevar, in finalul filmului, personajele chiar au vazut Lumina...
Irina_fire pe 13 Mai 2010 21:15
Nu multe filme ma pot impresiona in felul in care m-a impresionat acesta. Cel mai bun film pe care nu il poti vedea a doua oara. 10+
cata_catanescu pe 07 Octombrie 2009 13:51
Pt. Radu
draga Radu, inainte sa ne faci prosti pe toti ce stim sa ne bucuram de un fantasy bun (a.k.a L.O.T.R. 4 eg.) afla ca se scrie "intr-adevar" si "a jigni", in rest multumim pentru sfatul tau destul de comercial sa zic asa. o zi buna!
fleurdelautomne pe 25 Iunie 2010 19:41
o fi Aronofsky regizorul lui Pi, dar acest film este ceva mai slab ca story. recupereaza insa in forta prin coloana sonora
MMlgirl pe 31 August 2009 14:32
Mirific.
Daca ai o lama la indemana dupa ce ai vizionat filmul asta, nu e exclus sa iti mangai putin venele cu ea. E socant. Dincolo de cuvinte.
mihai770 pe 29 Mai 2004 04:10
aha, e tare filmu', insa cred ca unora li se pare un mare bull...
Iulia panus pe 28 Mai 2004 17:05
Nu am vazut filmul,insa acum citesc cartea.E scrisa de Hubert Selby jr.,care dupa parerea multor critici e unul dintre cei mai buni scriitori americani.Imi place stilul in care scrie,dar daca asa e cu adevarat America,(tot criticii spun),mai bine ramaneti la voi acasa(asta in cazul in care aveti cum sa plecati).Sper sa vad filmul si sa nu raman dezamagita.4 stele pt. carte.
crin3l pe 07 Decembrie 2006 20:57
Este un flm socant, atat.Un mare merit il are shi soundtrackul exceptzional.Dar in opinia mea nui ajunge nici la degetul mic lui Lord of the rings.Shi cred ca este un film cam supraevoluat cel putin in clasamentul de pe imdb.
0 6
Go 1 2 3 4