Articole Mañana es para siempre

(2008)

Împreună pentru totdeauna

Sinopsis

Povestea de iubire a Fernandei si a lui Eduardo, care se regasesc dupa multi ani de experiente sentimentale si de viata care i-au tinut departe unul de celalalt.

Fernanda (Silvia Navarro) este fiica cea mica a lui Gonzalo Elizalde (Rogelio Guerra), patron al unei mai ferme si al unei importante companii de lactate. Eduardo (Fernando Colunga) este fiul lui Soledad (Maria Rojo), menajera familiei Elizalde.

Cei doi copii au crescut impreuna si in ciuda diferentelor sociale, sunt uniti de o iubire pura si inocenta. Gonzalo duce o viata implinita si fericita alaturi de sotia sa, Monserrat (Erika Buenfil) si cei cinci copii ai lor, si nu banuieste pericolul care ii paste. Artemio Bravo il uraste pe Gonzalo si singurul sau scop este sa il distruga pe acesta si pe familia lui.

Primul sau pion in acest joc pervers este Rebeca Sanchez (Lucero), o tanara fara scrupule care isi asigura un post in compania lui Gonzalo, sub numele de Barbara Greco. Eficienta sa si mintea agera ii trezesc atentia lui Gonzalo, care o numeste asistenta sa personala.

Sinopsis (en)
jinglebells