Lunana: A Yak in the Classroom

(2019)

Lunana: Un iac în clasă

Poster Lunana: A Yak in the Classroom Postere Lunana: A Yak in the Classroom

Sinopsis Lunana: A Yak in the Classroom

Mai mult

Ugyen e un profesor tânăr din Bhutan, care se eschivează de la datoriile lui, în timp ce plănuiește să se ducă în Australia, ca să devină cântăreț. Ca pedeapsă, superiorii lui îl trimit la cea mai izolată școală din lume, într-un sat himalayan numit Lunana. După o călătorie epuizantă, Ugyen ajunge în Lunana, unde se trezește fără curent sau încălzire, într-o școală fără ferestre sau tablă. Cu toate că sunt săraci, sătenii îl primesc cu brațele deschise, dar Ugyen…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
Vezi pe Hbo Max
O nominalizare Oscar
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Dangphu Dingphu: A 3 Pigs Production

Distribuitorul international

Samuel Goldwyn Films

Țara

Bhutan, China

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
morfil pe 05 Iunie 2023 01:12
Ce film minunat! Ce oameni curați la suflet, nevinovați, așa cum ne vrea Dumnezeu pe toți!

Pem Zam, fetița cu surâs de înger, mi-a rămas în suflet. Nu voi uita ochii ei mari și frumoși, bucuria de pe chipul ei, lacrimile ei când învățătorul trebuie să plece înainte de iarnă.

Nu o voi uita nici pe fata care cânta sus pe deal aducând mulțumire spiritelor muntelui. Ce voce, ce cântec străvechi! (se găsește pe internet: Lunana, Yak Song).

Actorii sunt de fapt săteni din vârf de munte din țara cea mai fericită din lume: Bhutan din Asia. Aceștia totuși joacă atât de natural și convingător rolurile lor reale practic.

Filmul este o mărturie despre trecut, despre relația dintre om și natură, dar este cumva și o invitație să ne întoarcem noi, orășenii, spre natură, spre inocența pierdută.

citeşte

1 0
helsing pe 05 August 2023 13:41
Film bunicel
Un film de propaganda regalista in Bhutan cu iz de patriotism, cum se faceau si la noi odata. Un scenariu simplu si previzibil, foarte placut de privit. Merita o vizionare.
0 0

Spune-ţi părerea despre Lunana: A Yak in the Classroom

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells