Ladrón que roba a ladrón

(2007)

Niște tâlhari pe cinste

Poster Ladrón que roba a ladrón Poster Ladrón que roba a ladrón

Sinopsis Ladrón que roba a ladrón

Emilio, un escroc columbian, ajunge în Los Angeles și are la dispoziție două săptămâni pentru a-și îndeplini planul de a-l jefui pe un fost partener, Claudio Silvestrini. Claudio a făcut avere vânzand ulei de șarpe imigranților latini. Alejandro, prietenul lui Emilio care vinde DVD-uri piratate, întocmește o echipă de amatori. Aceștia trebuie să pătrundă neobservați în vila bine păzită a lui Silvestrini și să fure toți banii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Fernando Colunga Fernando Colunga Alejandro Toledo Miguel Varoni Miguel Varoni Emilio Lopez Sonya Smith Sonya Smith Veronica Valdez
Julie Gonzalo Julie Gonzalo Gloria Gabriel Soto Gabriel Soto Anival Cano Saúl Lisazo Saúl Lisazo Moctesuma 'Mocte' Valdez
Ivonne Montero Ivonne Montero Rafaela Joe Menendez Joe Menendez Camerman Oscar Torre Oscar Torre Miguelito
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Narrow Bridge Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lionsgate

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 02 Octombrie 2010 02:00
Cu toate ca Fernando Colungaa fost desemnat cel mai bun actor al filmului, mie mi-a placut Varoni.Este un film relaxant, o comedie politista reusita!
0 0
FreakDoll pe 18 Iulie 2010 09:43
Copie pe faţă a seriei "Ocean's ...",dar e distractiv .Au pus toţi actorii importanţi de telenovele în el :)) Are câteva momente bune, restul nici nu mai contează .
0 0
ramona pe 10 Februarie 2008 15:42
pe Fernando Colunga, Gabriel Soto i-am mai vazut in telenovele, in roluri mai bune sau mai putin bune,depinde si de serial sau regizor, insa am fost surprinsa sa stiu ca joaca si intr-un film! Clipul de prezentare m-a facut sa rad, si in acelasi timp a mi-a trezit curiozitatea de a vedea filmul;acum nu-mi ramane decat sa-l gasesc!
0 0

Spune-ţi părerea despre Ladrón que roba a ladrón

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells