La freccia nera

(2006) - Serial TV

Săgeata neagră

Poster La freccia nera Postere La freccia nera

Sinopsis La freccia nera

Ecranizare TV adaptată după romanul "The Black Arrow", de R. L. Stevenson, La freccia nera are la bază mutarea conflictului principal al Războiului Rozelor din Anglia la Tirolo, la granița dintre Italia și Germania, unde neînțelegerile dintre Papă și Imperiu au loc în aceiași ani.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Riccardo Scamarcio Riccardo Scamarcio Marco di Monforte Martina Stella Martina Stella Giovanna Bentivoglio di Fanes Ennio Fantastichini Ennio Fantastichini Raniero di Rottenburg
Giulio Pampiglione Giulio Pampiglione  Goffredo di Lanes / ... (6 episodes, 2006) Giulio Berruti Giulio Berruti Thomas Jane Alexander Jane Alexander Magdalia di Toblach
Sarah Maestri Sarah Maestri Agata Valeria Cavalli Valeria Cavalli Isabella Luca Calvani Luca Calvani
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Black Arrow

Produs de

Rizzoli Audiovisivi

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

TV2

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andreiandreea pe 21 Iunie 2009 15:15
Este un film grozav.Eu sunt pasionata de filmele vechi si poate atmosfera,sentimentele pe care le transmite acest film ma-au atras.Mi-as dori sa pot viziona cel putin mici fragmente,dar nu sunt decat 5 fragmente mici pe youtoub si nici altceva nu am gasit.Filmul este super!
4 2
CDumi pe 14 August 2021 20:04
O fi serialul foarte bun dar persoana care se pretinde cu studii si a scris sinopsis dovedeste ca nu cunoaste macar binisor limba română. Greselile din prostie se taxeaza.
0 0
ana_aimyie_2011 pe 17 Septembrie 2011 17:06
ammyie
sal de unde pot sa-l iau si eu sau sa-l vad online va rog ?
0 0
alex_il_fenomeno pe 01 Iunie 2011 11:49
poate ca daca as fi stiut de la inceput ca sunt 6 parti , nu as mai fi vizionat niciodata aceasta miniserie ! bine ca nu am stiut ! fiecare parte a povestii m-a impresionat si ma intriga si mai mult , vazand amploarea lucrurilor ! cred ca este printre cele mai bune productii italiene ! il recomand cu incredere !
0 0

Spune-ţi părerea despre La freccia nera

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells