Fright Night Part 2

(1988)

Noaptea fricii 2

Poster Fright Night Part 2 Postere Fright Night Part 2

Sinopsis Fright Night Part 2

Eroul din prima parte, Charlie Brewster, este acum student. Dupa 3 ani de psihoterapie a reusit in sfarsit sa se convinga ca vampirii nu exista si a renuntat sa mai pastreze funii de usturoi sau crucifixuri, dorind sa uite acea perioada oribila din viata lui. Si tocmai acum, vampirii care vor sa se razbune sunt mai aproape ca niciodata.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 20 Ianuarie 2012 14:39
consider ca nu a fost la fel de profunda ca si prima parte , chiar daca a avut mai multe personaje potrivnice , deoarece s-a axat mult si pe vise , imaginatie si neincredere , iar de abia dupa un timp filmul intra cu adevarat "in paine" , reusind sa fie atat de interesant incat sa te faca sa nu mai simti trecerea filmului . din nou , suspansul a fost unul puternic , insa au mai fost prezente si momente parca mult prea hilare , care nu isi aveau locul intr-o productie ce se merita numita "horror" . nu este la fel de bun ca primul , dar il urmeaza destul de aproape , astfel ca nici acesta nu merita ratat .
1 2
doru_andri pe 04 Martie 2016 20:16
ACEST FILM LA-M MAI VAZUT ,MERITA VAZUT......................TIBI
0 1
cosmin742000 pe 13 Noiembrie 2017 00:16
O mizerie de film horror american , deci nimic nou.....................
0 2
eduard_stratan pe 18 septembrie 2021 18:11
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
Sade pe 23 Septembrie 2006 13:38
Da filmelor de groaza cu vampiri izul de mister atat de necesar.. Fright Night 2 continua prima parte care s-a bucurat de un succes enorm.. Dar o si intrece! Mai multi vampiri, mai puternici, mai uniti, mai increzatori, care sunt distrusi rand pe rand de Charlie si prietenii lui. Grupul Reginei vin in oras decisi sa semene groaza si sa se razbune crunt pentru moartea fratelui ei, Jerry. Charlie isi da seama treptat.. pe masura ce ii cunoaste mai bine ca nu sunt simpli actori nonconformisti, ci niste fiinte diabolice care au traversat secole regenarandu-se prin pofta de sange. Capturat de acestia, Charlie este dus in casa lor, dar prietenii nu intarzie sa ii vina in ajutor. Va urma o lupta pe viatza si pe moarte.. sau pentru unii moartea de dupa moarte..O lupta plina de suspans din care numai o parte va reusi sa iasa invingatoare.. adica in viatza:). Merita vazut de amatorii de gen!;)
0 2

Spune-ţi părerea despre Fright Night Part 2

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fright Night Part 2
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells