Extremely Loud & Incredibly Close

(2011)

Extrem de tare și incredibil de aproape

Poster Extremely Loud & Incredibly Close Postere Extremely Loud & Incredibly Close

Sinopsis Extremely Loud & Incredibly Close

Mai mult
Extremely Loud and Incredibly Close

Extremely Loud & Incredibly Close e o bucățică dintr-un întreg istoric petrecut în data de 11 septembrie 2001. Fără să insiste foarte mult pe ceea ce s-a întâmplat atunci, filmul lui Stephen Daldry (cunoscut pentru The Hours, The Reader și Billy Elliot) se concentrează pe drama individuală a lui Oskar Schell un băiețel de 9 ani, extrem de deștept pentru vârsta lui, care și-a pierdut tatăl în tragicele evenimente de la WTC. Pentru Oskar lumea lui se învârtea în jurul tatălui, acesta fiind ca un soare…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
2 nominalizări Oscar
Vezi toate premiile
Tom Hanks Tom Hanks Thomas Schell Sandra Bullock Sandra Bullock Linda Schell Thomas Horn Thomas Horn Oskar Schell
John Goodman John Goodman uşierul Stan Viola Davis Viola Davis Abby Black Max von Sydow Max von Sydow chiriaş
Jeffrey Wright Jeffrey Wright William Black Adrian Martinez Adrian Martinez Hector Black Brooke Bloom Brooke Bloom Astrid Black
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Extremely Loud and Incredibly Close

Produs de

Paramount Pictures

Distribuitorul international

Warner Bros. Entertainment

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
socaciumarcel pe 09 Aprilie 2012 17:01
Asta da film.
Un film pe care il recomand.Totul e sa ai starea de a il urmari deoarece este un film profund care necesita o anume dispozitie pt. vizionare.Aviz amatorilor de filme "usoare" s-ar pute sa va plictisiti.Am avut senzatia ca citesc o carte de Kafka .Oricum foarte bun filmul.O surpriza placuta in puzderia de filme de duzina.
20 0
gicapuia pe 18 Martie 2012 14:37
E de vazut
Daca va plac filmele serioase nu-l ratati. Un film chiar foarte bun. Va trebuie putina rabdare la anumite scene, dar in final veti vedea ca a meritat. NU trebuie sa plingeti 70% din film. Concentrativa pe realizare si pe mesaj. Curios ca in distributia de la cinemagia nu este trecut actorul care il interpreteaza pe pusti (Thomas Horn) care de fapt este actorul principal. Poate pentru ca inca nu e actor, are numai15 ani. Daca Cinemagia l-a ignorat il gasiti pe alte site-uri de profil. Vizionare palcuta. Meritavazut.
9 0
nyuszi pe 18 Iunie 2012 21:58
In general ma cam deranjeaza exploatarea sentimentala pe care o fac Americanii cand vine vorba de 11 Septembrie, tare le place sa atraga atentia si mila tuturor pentru tragedia asta, ca si cum n-ar muri, in PE ZI, cam tot atatia copii de foame prin Africa. DAR filmul a reusit, cel putin din punctul meu de vedere, sa evite chestia asta.

Baietelul mi-a placut! Poate m-am identificat eu cu el un pic cam mult, am tendinta sa reactionez cam la fel fata de oameni, si cand eram mica imi placea si mie sa fac harti si sa categorisesc chestii asemenea lui. Mi-a parut asa de rau de el, ca a trebuit sa traiasca cu o asemenea trauma. Ar fi distrus un adult, nici nu pot sa-mi inchipui prin ce-a trecut saracul copil. Cand mama a gasit caietul cu desenul in care barbatul pe care el si l-a inchipuit ca fiind tatal sau "zburand" inapoi in turn mi-au dat lacrimile.

M-am bucurat,… citeşte

8 2
marooned pe 22 iunie 2013 12:26
Carte este putin cam pretentioasa pentru genul lui. A incercat parca o copie destul de infidela a zgmotului si furia de faulkner. Sunt curios cum va fi filmul, insa dupa note 6.2 imdb si 46% Rotten, cred ca va fi o dezamagire.
miky_music pe 28 Februarie 2012 17:34
Foarte emotionant ,am plans 70 % din film ! Am vrut sa vad cum se numeste actorul care il interpreteaza pe Oskar si observ ca nici macar nu apare in distributie !
Foarte foarte talentat pustiul !

8 4
laurentiu84 pe 29 februarie 2012 03:50
Daca ai fi avut rabdare pana la min 125 sigur observai. Iar cu un search pe IMDb cu numele filmului gaseai toate datele despre film, inclusiv despre Oskar Schell: http://www.imdb.com/name/nm4223385/
miky_music pe 29 februarie 2012 13:42
Multumesc Laurentiu , insa nu era necesar sa ma iei la rost ! Cred ca majoritatea de aici nu stiau cine e pustiul ...firesc era sa apara in distributie ..
premamotion pe 21 Septembrie 2012 23:40
Profund si genial!
Un film profund si genial, pentru cei care vor sa vada ceva de calitate. Pentru ceilalti exista American Pie.
7 0
AdriAdrianna98 pe 24 aprilie 2014 17:04
REspect pentru faza cu american pie !!! =))))))))
Ariana97 pe 19 Octombrie 2011 22:12
Cred ca o sa fie un film super ! Ce dragut e copilul din rolul principal ;;)
7 8
cosmin742000 pe 13 Decembrie 2011 02:08
Cartea lui Jonathan Safran Foer merita toti banii , sunt curios cum o sa fie filmul....
6 5
nicolas84 pe 6 februarie 2012 12:07
Cartea merita,filmul...not so much
MooviMan pe 04 Martie 2012 23:28
Plictisitor
Un film cu o tema interesanta, dar cam atat. Pustiul are toate simptomele unui copil bolnav de autism si chiar este un pic nebun, cum trebuie sa zangane toata ziua ca sa fie calm. Aviz amatorilor de filme emotionante si cu mult substrat. Pentru restul, prea plictisitor filmul.
6 11
Criona pe 15 mai 2012 03:22
Exact. Tema este interesanta, dar ce a iesit este dezamagitor. Apar prea multe personaje ciudate in aceeasi familie ca sa mi se mai para un film bun, -baiatul care avea probleme afective si de adaptare si bunicul- ceea ce face ca filmul sa nu fie despre o drama de familie, despre un copil care si-a pierdut tatal, nici macar despre un copil care si-a pierdut tatal intr-un atac terorist, cel din 11 septembrie-nu, cercul este mult redus- este un film despre un baiat autist, sau cu sindrom Asperger- care si-a pierdut tatal in 11 septembrie. Deja mult mai putini oameni se regasesc sau se pot imagina in aceasta situatie. Cu toate ca am si inima si cord, la nivel emotional filmul nu a reusit sa imi zica nimic, pentru ca - din cauza scenariului cam prea alambicat , si din cauza interpretarii baiatului nu tocmai stralucite- nu am ajuns niciodata "partasa" la cautarea lui Oskar. Singurul lucru care mi-a placut din film, este monologul sau de la inceput .
andreisri pe 13 Martie 2012 00:02
andreisri
emotionant film nu pot spune ca am plans 70% din film:D ca nu mai intelegeam nimic din el dar sicer mi au dat lacrimile pentru ca si eu am pierdut o persoana draga care nu trece nici o zi fara sa ma gandesc la ea, vazand filmul si povestea pot spune ca l-am inteles pe pusti si cred ca fiecare dintre cei care au pierdut o persoana apropiata au avut un coportament ciudat de a incerca sa inteleaga de ce"el/ea".
5 0
elmedico pe 09 Iunie 2012 12:53
Baiatul joaca foarte bine !
4 0
dorina_sara pe 23 Februarie 2012 23:41
Un film bun!:)
Mi-a placut filmul..are multe momente interesante si emotionante...poate putin lungit, dupa parerea mea...dar per ansamblu a fost frumos. Mi-a placut mult baiatelul, isi joaca f bine rolul...si da farmec filmului.
4 2
FlorinMovieFreak pe 18 Aprilie 2012 14:57
Nu inteleg cum poti sa iei o drama si s-o transformi in alta drama .. doar de dragul regasirii unui copil .. si sa ne para rau de un om .. dintre 3000 pierduti in WTC .. sau sa ne arate cat de grozav si inteligent era el ca persoana respectiv tata .. Grozava poate sa fie si o femeie de la magazinul de paine .. pierdere de timp .. nicio lacrima .. Trist dar nu indeajuns de mult .. cliseic ? Da din pacate .. sper sa se epuizeze subiectele astea de filme .. care graviteaza in jurul celor intamplate pe 9/11
4 5
Bulldogul pe 23 mai 2012 16:48
Nu poti prinde in durata unui film drama miilor de oameni care au pierdut pe cineva in acea zi. Gandeste-te ca aici vezi nu numai drama copilului ci si pe a sotiei, mamei si tatalui victimei. Chiar daca aparitiile lor sunt scurte, unele sunt dramatice. Cat despre renuntat la subiectul 9/11- nu cred ca se va intampla acest lucru din motive expuse de mine mai jos.
elianna pe 27 August 2012 18:35
Nu va impiedicati doar de 9/11, ca nu este strict despre asta toata povestea: evenimentul acela creeaza contextul derularii subiectului, dar filmul este in realitate despre pierdere si regasire.
Am trecut multi dintre noi prin situatia de a pierde persoane dragi, apropiate, cind simti ca nimic nu mai conteaza, totul s-a sfirsit si ca nu mai poti continua. Despre asta este vorba - coping-ul fiecaruia cu o realitate din care s-a pierdut ceva, o parte esentiala si vitala (in cazul de fata mai ales ca e vorba de un copil in plina dezvoltare si cu tulburari psiho-emotionale).
Este intr-adevar un film deosebit, sensibil si cu raspunsuri la intrebari pe care nu toti am gasit momentul potrivit sa ni le punem.

3 0
ganj1968 pe 24 Februarie 2012 21:40
L-am vazut si este destul de bun.Ma uimit ,mai ales ,interpretarea lui Max von Sydow.
3 2
xerses pe 23 Februarie 2012 19:56
Un film exceptional, o poveste incredibila si actori exemplari!
3 4

Spune-ţi părerea despre Extremely Loud & Incredibly Close

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Extremely Loud & Incredibly Close
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells