Articole Drake & Josh

(2004)

Frații vitregi

Sinopsis

Josh Nichols (Josh Peck) și Drake Parker (Drake Bell) sunt doi adolescenți care trăiesc în San Diego, California. Atunci când mama lui Drake, Audrey Parker (Nancy Sullivan) și tatăl lui Josh (Jonathan Goldstein) se căsatoresc. Acum Drake și Josh trăiesc în aceeași casă și sunt obligați să împărțească aceeași cameră. Drake este un băiat chipeș, popular, norocos și leneș. Talentul său constă în a cânta la chitară, lucru de care se folosește (pe lângă fizicul său) pentru a atrage fetele. Josh, pe de altă parte, este un adolescent serios și responsabil. Unica sa preocupare fiind notele sale și faptul de a fi un cetățean exemplar. Și-a câștigat reputația de tocilar, deși știe să se distreze.

Ambii frați sunt adesea torturați de surioara malefică a lui Drake, Megan Parker (Miranda Cosgrove). Aceasta obișnuiește să facă pozne pe seama lor, insă aparent, niciodată nu este prinsă de părinți sau pedepsită. Walter, tatăl lui Josh, este meteorolog. Asemenea fiului său este ghinionist și stângaci. Audrey, mama biologică a lui Drake este mai strictă decât soțul său.

Pe parcursul serialului, Drake și Josh trec prin numeroase întâmplări, ghinioane și probleme. Conflictele au caracter social, de multe ori vizând relația dintre frați, problemele de la școală sau de la lucru.

Sinopsis (en)
jinglebells